0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramazan hocam o ne? Gaz mı sıvı mı hangi depoya koydunuz anlayamadım. Benzin deposuna mı LPG deposuna mı?
Baktım şimdi baya iyi yorum yapanlar var. İnşallah güzel olur herşey, Allah kaza bela vermesin yeter
hocam benzinli araçlar içinde var isterseniz sizde deneyebilirsiniz ...cümlemize kaza bela vermesin Allah
Elhamdulillah şükür ben memnunum aracın çekmesinden Ramazan Hocam, geçenlerde MAF sensörünü temizlemiştik yetkili serviste baya pozitif yönde etkisi oldu.
Sanırım yorum yapmama kimse sasirmayacak ben inanmam bole seylere ve kulaktan dolma bilgi olarak iyi olmadigini duydum etkisi nedir suresi nedir bilmem takipedicem ama yapmam bole bisey sanirim sadece merakettim
Ben inanmam işe yarayacakmış milleti soymak için neler üretiyorlar.Ben gördüm almadım zaten..İnanmayın Sayın arkadaşlar..
hocam sizde öyle bi"inanmayın sayın arkadaşlar" yazmışsınız ki kendimi kapı kapı dolaşıp masaj aleti satan pazarlamacılar gibi hissetim doğrudur bendeki sadece naçizane dost tavsiyesi saygılar..
allahhhhsakın depoya sıktım deme okuyamadan yazdım acilen:)
allahhhhsakın depoya sıktım deme okuyamadan yazdım acilen:)bende buna benzer bir ürün kullandım o katkı maddesi depoda bitene kadar 3 tane enjektör hiç etti
adaşş lpg ye karşı olmak demek kapitalizm yanlısı demektir. devrim şart yaşasın lukoil yaşasın milangaz
hocam vala ben uygulamadım onu bi söylim evet depoya enjekte edildi ımm şimdi işkillendim ... not:adminlerden ricam konunun silinmesi ..Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 01:01:43yaşasın milangazların bölünmez ucuzluğu