0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramazan Hocam ne ettin sen yaaa Bi konu açtın, sanki canlı bomba tarifi yaptın muamelesi gördün
vayy be bazılarımızın pahalı zevkleri varmış:)lpg ye karşıyım hayahu toyotanın ruhunda var lpginanmazsın benzinden daha uyumlu:)alın lpg li e12 912bin km dehttp://i.imgur.com/IjkKYrg.png
hocam konuyu açarken "sağol denerim bi ara , teşekkür ederim" vb bekliyodum şuan olay tamamen konturolümden çıktı tecrübe olarak sizlerden eksiğim .. bu üründen zarar gören bi üyemiz varmış o yüzden konunun silinmesini tekrar talep ediyorum ..
Ben yeni lpg montajı yaptırdım kardeşim 1000 tl fazla enjektör farkı verdim ki böyle abidik kubudik şeyleri istemem yahuu..
yahu ne silinmesi amacı bu forumun, adam google dan denk gelip okuyacak almayacak o zıkkımısana da bana da gülecek bitarafıyla sonra:)senin yerinde olsam ışıkları kapatırımnasıl benzin full çeyreğin altında,, buna ancak biz ful deriz lpg ciler:)
nasıl benzin full çeyreğin altında,, buna ancak biz ful deriz lpg ciler:)
Aynen kardeşim Prinse 3000 tl ver sonra böyle ürünleri al olacak işmi..Parayı atmayın diyelim siz de prinse geçin.Reklam oldu ama ne yapalım.
hocam bizde de prins var VS-2
önemli olan kullanırken ekonomi yapmakk-tırr;)
Kara Mithat - O kadarrrr repliği aklıma geldi Allah rahmet eylesin...
Bence konunun silinmesine gerek yok.buda bi tecrube buda bi deneyim hepimiz icin.konuyu cok da konuyu dagitmadan sahsi dusuncem eger uyguladiysan hayirli olsun insallah sorun degil cozum getirir.bu tip urunlere karsiyim ama faydasini gordugum baska marka baska bir amac icin uretilen urun oldu oyuzden yabana atmiyorum ben Konuyu devam ettirip etkilerine bakalim derim sikinti olursa ankara ekibi herturlu destege hazir uyguladiysan dokunma derim.ama sunu diyebilirim bu tur urunlerde iyi arastirmak gerekirse kullanan dusuncesi almak canli duymak bildigimiz ustalara sormak marka onerisi vs almak daha saglikli olurMesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 20:23:19artik bizim ekipten bi arkadasimiz murat abi ramazan lpg gorunce tutamiyorum cok icgudusel oluyor