0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Murat Köse (28015) abi ben şuan opet 95 oktan kullanıyorum, 97 yokmuş ve depodaki yakıt bitince shell nitro 97 oktan alıp denemek istiyorum. Shell yakıtı toyotaya gitmiyor mu.
97 ile 95 arasındaki fiyat farkını devlet kaldırınca kimse 97 satmıyor diye biliyordum. Demek Shell devam ediyor. Benim Shelle karşı antipatim var hocam, bi keresinde Ogünün başına gelen benimde başıma gelmişti. Bayii önemli, denetim önemli ...
Fiyat artmış Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 00:18:36Shellden benzin almak mı Yağ yaktırmak mı istedin yani Ogün? Millet yağ yakmasın diye uğraşırken
sağolun Ogün hocam bu konuyu açmadan önceki görüşüm 3-4 depoda bi almaktı ama daha uygulamam : ) İnşallah dediğiniz gibi olur bi sıkıntı yaşamam
Biz bugune kadar hep shellden aliyoruz sadece 20 30 aticagim zaman opet podan falan aliyorum bizim burdaki shellin benzini cok güzel yag yakma falan kesinlikle yok oyle bir kavram bizim arabayla bir arada kullanilamaz
@Ogün Cetinkaya (29657) @Murat Köse (28015) öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum : ) ..ilk depo bitti Allah'a şükür enjektörlerle erime patlama motorda stop etme vb olmadı saygılar ..
İyimiydi bari Ramazan Hocam? Şimdi katkısız gaz var fark ettirdi mi?