Gönderen Konu: LPG li araçlar için tavsiye  (Okunma sayısı 10324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG li araçlar için tavsiye
« Yanıtla #60 : Ocak 07, 2015, 00:24:11 »
@Murat Köse (28015) abi ben şuan opet 95 oktan kullanıyorum, 97 yokmuş ve depodaki yakıt bitince shell nitro 97 oktan alıp denemek istiyorum. Shell yakıtı toyotaya gitmiyor mu.

97 ile 95 arasındaki fiyat farkını devlet kaldırınca kimse 97 satmıyor diye biliyordum. Demek Shell devam ediyor. Benim Shelle karşı antipatim var hocam, bi keresinde Ogünün başına gelen benimde başıma gelmişti. Bayii önemli, denetim önemli ...
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 07, 2015, 00:24:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 07, 2015, 00:33:02 »
Sürekli yakıta sorun buluyoruz lakin sanırsam sıkıntı yakıtın olması gereken marker alt ve üst değer aralığının fazla olması. Problem sonucu aracı servise götürüyorsun topu benzin istasyonuna atıyor istasyon araç firmasına. Olan problemi yaşayan vatandaşa oluyor. Arkadaşım anlattı mazot kaçakçılığında çalışıyor. Savcının aracı bozulmuş yolda kalmış servis yakıttan demiş , bir telefon hop arkadaşlar gidiyor marker cihazıyla ölçüm yapıyorlar yakıt normal değerler arasında. Servis seve seve aracı yapıyor.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 00:34:22
97 ile 95 arasındaki fiyat farkını devlet kaldırınca kimse 97 satmıyor diye biliyordum. Demek Shell devam ediyor. Benim Shelle karşı antipatim var hocam, bi keresinde Ogünün başına gelen benimde başıma gelmişti. Bayii önemli, denetim önemli ...
abi 95 ile 97 arasın da 3 krş fark var :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 07, 2015, 00:50:31 »
Fiyat artmış  :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 00:18:36
Shellden benzin almak mı  :argh: :argh: Yağ yaktırmak mı istedin yani Ogün? Millet yağ yakmasın diye uğraşırken

ben shell in benzininden memnunum abi. yag konusuna gelince 2002 corollalarda üretim hatasından kaynaklı ilerlemeyen hafif bir yag yakma var.bende önlem olsun diye servisten bi ürün önerdiler onu kullandım dahada azaldı anlatmak istediğim  buydu.ama lpgli araçların zaten%70inde bu sorun mevcut.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 00:52:11
sağolun Ogün hocam bu konuyu açmadan önceki görüşüm 3-4 depoda bi almaktı ama daha uygulamam : ) İnşallah dediğiniz gibi olur bi sıkıntı yaşamam :)

o sıklıkda kullanmanı tavsiye etmem açıkcası ama bence bu kadar da çabuk pes etme.illaki olumsuz yorumlar gelir illaki memnuniyetsizlik olur ama bence iyice enine boyuna bi araştır derim ben.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ocak 07, 2015, 01:10:39 »
Biz bugune kadar hep shellden aliyoruz sadece 20 30 aticagim zaman opet podan falan aliyorum bizim burdaki shellin benzini cok güzel  yag yakma falan kesinlikle yok   oyle bir kavram bizim arabayla bir arada kullanilamaz :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ocak 08, 2015, 00:28:16 »
Bugün Arabanın kitapcığını incelediğim de Agrasif ve Devirli Kullanımlar da Aracın 1000 km de 1 litre yağ yakabileceğini belirtmişler ve bu sebepten ötürü düzenli yağ kontolü gerekiyor bence :D
Biz bugune kadar hep shellden aliyoruz sadece 20 30 aticagim zaman opet podan falan aliyorum bizim burdaki shellin benzini cok güzel  yag yakma falan kesinlikle yok   oyle bir kavram bizim arabayla bir arada kullanilamaz :)
Atalarımız boşuna dememiş Aklı Kelden Benzini Shell den al diye :D
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ocak 14, 2015, 23:56:10 »
@Ogün Cetinkaya (29657) @Murat Köse (28015) öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum : ) ..ilk depo bitti Allah'a şükür enjektörlerle erime patlama motorda stop etme vb olmadı saygılar ..
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ocak 14, 2015, 23:57:55 »
@Ogün Cetinkaya (29657) @Murat Köse (28015) öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum : ) ..ilk depo bitti Allah'a şükür enjektörlerle erime patlama motorda stop etme vb olmadı saygılar ..

İyimiydi bari Ramazan Hocam? Şimdi katkısız gaz var fark ettirdi mi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ocak 15, 2015, 00:01:57 »
İyimiydi bari Ramazan Hocam? Şimdi katkısız gaz var fark ettirdi mi?

ımm bence gayet güzeldi ..farkı daha test edemedim benzinde azalmıştı 50 tl de benzin aldım  benzin göstergesini tepelerde görünce dedim bari 3 km de olsa şu aracı eve kadar benzinde kullanim  :rofl: :rofl: sonuçları ileriki tarihte paylaşırım ama illaki farkı olur gibi : )
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ocak 17, 2015, 03:44:35 »

o öle hemen olcak bir durum degil zaten için rahat olsun.ama bunu öle sık sık kullanmamak lazım önceden de dediğim gibi. hayırlı olsun sonuçları bekliyoruz. :)
2002 corolla sol vvt-i