0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araba çalısıyormu hala:) oo iyi iyi
Ben sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Kimisi diyor işte yok şu gaz iyi bu gaz iyi, hangisinin içinde ne varda iyi ediyor belli değil. Buda öyle bir şey bence. Bu yüzden sıkıntı yapma Ramazan hocam. Nasıl durum bugünde performans farkı hissettin mi?
performansta fark var hocam özellikle yokuşlarda ..yorumlardan biraz tedirginim ama çok sağolun desteklediğiniz için .. LPG konusunda haklısınız opet euro katkılı gaz satıyor ama içinde ne olduğu belli değil
Yaniii, daha ne olacak yahu, içinde kezzap mı olacakta her yeri eritecek bilmem ne yapacak, altı üstü gaz Sanki tüm depoyu bu satılan ürünle doldurdunuz Bakma sen, Adaşıma
o tüp kadar enjekte edildi çok değil bence de sağolun hocam sizde olmasanız : )
ama itiraz ediyorum ikamet ankara ama memleket Rize
Hımmm o zaman iş değişir, senin araba yarın enjektör yakar Allah muhafaza ya, sen bir ara MAF sensörünede bir bak yada baktır
arabaya 15bin veriyim:)
arabaya 20bin veriyim:)
Bende sole bi ornek veriyim shellden bigün benzin aldim 40km sonra araba stopladi ve bidaha calismadi cok cok tortuluymus.simdi shell benzini kotu demek yanlış olmazmi dogru yer secmedik demekki dedim saglikolsun dedim.cozumu varmi var tecrube oldu.banada iyi bir toyota servisinden yag yakmasi icin katkisiz bor ile ilgisi olmayan bir urun onerdilet onu kullandim memnun kaldim ki etkisinide hala goruyorum. Bu tur urunlerin yorumlari iyi olmasada.yani hani cogunluk evet olumsuz yoruma sebep olsada bu urunlerden fayda sagliyanlarda var. Insallah ramazan kardesimizde faydasini gorcek. Ama sunuda soliyim sahsi dusuncem olarak bunlar gecici cozumler illaki etkisi gececek ve gecti diye birdaha uygulamamak lazım. En azindan ne siklikda kullanilmali ogrenilmeli ve ustune birazda tedbir payi konmali suresi uzatilmali diye dusunuyorum.Tabi bir de bu konuda bilgili kisilere danismadan sadece saticiya inanip yapmamak lazim konu kalsin gelismeleri takip edelim bence hicbir sorun cikmayacak
valla lpg deki katkı maddelerine güvenmiyorumdiğer yakıtlar içimn olanm katkı maddeleri işe yarayabilir benceama lpg için olmazdepodaki gaz bittiğinde sorun yoksa artık olmaz, ama ne işe yaradı onu yazarmısın bir ara