Gönderen Konu: LPG li araçlar için tavsiye  (Okunma sayısı 10189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG li araçlar için tavsiye
« Yanıtla #40 : Ocak 06, 2015, 23:06:37 »
araba çalısıyormu hala:) oo iyi iyi
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 06, 2015, 23:06:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 06, 2015, 23:09:42 »
araba çalısıyormu hala:) oo iyi iyi

Yaaa Murat hocam kullanmışsın dandik bir markanın ürününü veriyon coşkuyu Ramazan hocama :) Birşeycik olmaz Allahın izniyle
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 06, 2015, 23:12:26 »
Ben sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Kimisi diyor işte yok şu gaz iyi bu gaz iyi, hangisinin içinde ne varda iyi ediyor belli değil. Buda öyle bir şey bence. Bu yüzden sıkıntı yapma Ramazan hocam. Nasıl durum bugünde performans farkı hissettin mi?

performansta fark var hocam özellikle yokuşlarda ..yorumlardan biraz tedirginim ama çok sağolun desteklediğiniz için .. LPG konusunda haklısınız opet euro katkılı gaz satıyor ama içinde ne olduğu belli değil :)
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Ocak 06, 2015, 23:36:48 »
performansta fark var hocam özellikle yokuşlarda ..yorumlardan biraz tedirginim ama çok sağolun desteklediğiniz için .. LPG konusunda haklısınız opet euro katkılı gaz satıyor ama içinde ne olduğu belli değil :)

Yaniii, daha ne olacak yahu, içinde kezzap mı olacakta her yeri eritecek bilmem ne yapacak, altı üstü gaz :) Sanki tüm depoyu bu satılan ürünle doldurdunuz :) Bakma sen, Adaşıma :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 550 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ocak 06, 2015, 23:55:48 »
Yaniii, daha ne olacak yahu, içinde kezzap mı olacakta her yeri eritecek bilmem ne yapacak, altı üstü gaz :) Sanki tüm depoyu bu satılan ürünle doldurdunuz :) Bakma sen, Adaşıma :)

o tüp kadar enjekte edildi çok değil bence de :)  sağolun hocam sizde olmasanız : )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ocak 06, 2015, 23:56:17 »
adaş dandik dediğin atiker yetkili servisinde yapılan uygulamaydı, zaten zarar karşılanmazdı yoksa:)
katkı maddelerinin asıl amacı sistemi temizlemek vs, bende enjektorleri tıkadı depodaki katkı maddesi bitene kadar 3 tane enjektor tıkadı bozdu meret

yahu olmaz olmaz ama garanti bittiyse enjektor 300tl ivarı yazık olurdu

tamam söyle diyim 2 gün içinde birşey oldu oldu olmadı bende sipariş veriyorum:) oldumu şimdi
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Ocak 06, 2015, 23:58:24 »
o tüp kadar enjekte edildi çok değil bence de :)  sağolun hocam sizde olmasanız : )

Angaralıları İstanbullulara yedirtmeyiz hocam :) Hayatımızın büyük kısmı Ankarada geçti neredeyse :)

Adaş alınma ya, işimiz muhabbet :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 550 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ocak 07, 2015, 00:02:54 »
ben size bişey demedim ki konun en başından beri sağolun sizin görüşünüz diyorum ki siz ben zarar gördüm dedikten sonra konunun silinmesini bile talep ettim

sağol desteğiniz için :D ama  itiraz ediyorum ikamet ankara ama memleket Rize :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Ocak 07, 2015, 00:06:34 »
ama  itiraz ediyorum ikamet ankara ama memleket Rize :D

Hımmm o zaman iş değişir, senin araba yarın enjektör yakar :) Allah muhafaza ya, sen bir ara MAF sensörünede bir bak yada baktır  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ocak 07, 2015, 00:09:43 »
arabaya 20bin veriyim:)
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 550 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 07, 2015, 00:10:29 »
Hımmm o zaman iş değişir, senin araba yarın enjektör yakar :) Allah muhafaza ya, sen bir ara MAF sensörünede bir bak yada baktır  :tamam:

ama bi sorun dikmenden rizeye sonra geri dikmene bi göç söz konusu öyle hemen arıza demiyelim  :D  hocam işin şakası cidden siz olmasanız ne zaman bozulcak bu dicem desteğiniz çok öenmli benim için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Ocak 07, 2015, 00:11:20 »
arabaya 15bin veriyim:)

Ooooooo niyet anlaşıldı :) Arabayı çöpe at, attığın yeri de bana söyle diyorsun yani :)

Allahu teala kimselere kaza bela vermesin, hep güzel günlerde kullanalım inşallah :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 07, 2015, 00:13:21 »
Lpg li araç kullanmasam da daha önce opette satılan würt marka enjektör temizleyici dizel katkılarından her uzun yola çıktığım da kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım gel gelelim würt gerçekten piyasada kendini ispatlamış bir marka.
Olumsuz tarafına gelince aracın çekişi ni test edeyim derken radara yakalanıp 340 tl ceza ödemem olmuştu :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 07, 2015, 00:13:57 »
valla lpg deki katkı maddelerine güvenmiyorum

diğer yakıtlar içimn olanm katkı maddeleri işe yarayabilir bence

ama lpg için olmaz

depodaki gaz bittiğinde sorun yoksa artık olmaz, ama ne işe yaradı onu yazarmısın bir ara
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ocak 07, 2015, 00:15:06 »
Bende sole bi ornek veriyim shellden bigün benzin aldim 40km sonra araba stopladi ve bidaha calismadi cok cok tortuluymus.simdi shell benzini kotu demek yanlış olmazmi dogru yer secmedik demekki dedim saglikolsun dedim.cozumu varmi var tecrube oldu.

banada iyi bir toyota servisinden yag yakmasi icin katkisiz bor ile ilgisi olmayan bir urun onerdilet onu kullandim memnun kaldim ki etkisinide hala goruyorum. Bu tur urunlerin yorumlari iyi olmasada.

yani hani cogunluk evet olumsuz yoruma sebep olsada bu urunlerden fayda sagliyanlarda var. Insallah ramazan kardesimizde faydasini gorcek. Ama sunuda soliyim sahsi dusuncem olarak bunlar gecici cozumler illaki etkisi gececek ve gecti diye birdaha uygulamamak lazım.  En azindan ne siklikda kullanilmali ogrenilmeli ve ustune birazda tedbir payi konmali suresi uzatilmali diye dusunuyorum.

Tabi bir de bu konuda bilgili kisilere danismadan sadece saticiya inanip yapmamak lazim  ;) konu kalsin gelismeleri takip edelim bence hicbir sorun cikmayacak
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Ocak 07, 2015, 00:15:39 »
arabaya 20bin veriyim:)

Fiyat artmış  :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2015, 00:18:36
Bende sole bi ornek veriyim shellden bigün benzin aldim 40km sonra araba stopladi ve bidaha calismadi cok cok tortuluymus.simdi shell benzini kotu demek yanlış olmazmi dogru yer secmedik demekki dedim saglikolsun dedim.cozumu varmi var tecrube oldu.

banada iyi bir toyota servisinden yag yakmasi icin katkisiz bor ile ilgisi olmayan bir urun onerdilet onu kullandim memnun kaldim ki etkisinide hala goruyorum. Bu tur urunlerin yorumlari iyi olmasada.

yani hani cogunluk evet olumsuz yoruma sebep olsada bu urunlerden fayda sagliyanlarda var. Insallah ramazan kardesimizde faydasini gorcek. Ama sunuda soliyim sahsi dusuncem olarak bunlar gecici cozumler illaki etkisi gececek ve gecti diye birdaha uygulamamak lazım.  En azindan ne siklikda kullanilmali ogrenilmeli ve ustune birazda tedbir payi konmali suresi uzatilmali diye dusunuyorum.

Tabi bir de bu konuda bilgili kisilere danismadan sadece saticiya inanip yapmamak lazim  ;) konu kalsin gelismeleri takip edelim bence hicbir sorun cikmayacak

Shellden benzin almak mı  :argh: :argh: Yağ yaktırmak mı istedin yani Ogün? Millet yağ yakmasın diye uğraşırken
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 07, 2015, 00:19:26 »
Bence de üretici firmanın güvenirliği önemli. Sattıkları ürünün arkasında durmaları gerekir ki ben lpg katkısı için ürün ambalajın dan bakıp fikrimi sorarsanız dandik ürün kim üretiyormuş derim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 550 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ocak 07, 2015, 00:20:36 »

sağolun Ogün hocam bu konuyu açmadan önceki görüşüm 3-4 depoda bi almaktı ama daha uygulamam : ) İnşallah dediğiniz gibi olur bi sıkıntı yaşamam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Ocak 07, 2015, 00:21:57 »
valla lpg deki katkı maddelerine güvenmiyorum
diğer yakıtlar içimn olanm katkı maddeleri işe yarayabilir bence
ama lpg için olmaz
depodaki gaz bittiğinde sorun yoksa artık olmaz, ama ne işe yaradı onu yazarmısın bir ara

Bende LPG için katkı olayını ilk defa gördüm, demek ki LPG ciler KEL mi deyip geliştirmişler...Bizimkilere habire katıyolar seviste ama ne katıyorlar belli mi sanki... Faydası mutlaka vardır da, işte içine bakan mı var. Toyota logosu var ya, eyvallah diyoruz.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ocak 07, 2015, 00:22:11 »
@Murat Köse (28015) abi ben şuan opet 95 oktan kullanıyorum, 97 yokmuş ve depodaki yakıt bitince shell nitro 97 oktan alıp denemek istiyorum. Shell yakıtı toyotaya gitmiyor mu.