0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahadır bey öncelikle geçmiş olsun.Tahmin ediyorum ki serviste yaptırırsanız servis o kapı şaçlarını değiştirir.Aracınızdan soğumayın zamanın birinde bir dosta güvenip boyosız diye 2007 model bir jetta almıştım araç tavan hariç komple boyalı çıktı ilk başlarda araçtan nefret ettim elimde kaldı bu araba dedim. hiç acımadan bindim önüme gelen yere park ettim çizilirmiş vururlarmış çekerlermiş hiç umursamadım,yol bozukmuş çukurmuş hiç dikkat etmedim.Bir gün sansıma deneyim satılcak mı diye malum siteye koydum araç ertesi gün aldığım fiyaa gitti her malın alıcısı vardır satılmayacak arabada yoktur.İnanın arabayı sattığıma sonradan pişman oldum.Hiç bir arabamı o kadar keyif alarak acımadan bir daha kullanamadım. Boyasız araba sahibine stresten başka bişey vermiyor
Sökülünce degisti mi oluyor
Sökülüp takılmış deyip değişmiş muamelesi görüyor.
Nasıl oluyor bu hocam. Sonuçta kapı içindeki macuna bakılınca anlaşilır değişmediği.
Her markada bu böyle gerçi şaşırmamak gerek. Tüm servisler böyle şeylere dikkat etmez. Benim araçtada sürücü kapısına sürtmüşler boyanmış. Renk tutmadı deyip sol 4 parçayı kompe boyamışlar boş yere... Macunsuz boyanmış. Mesaj Birleştirildi: Aralık 09, 2014, 21:44:34Çıkma takılmışda diyebilirler. Ama sökülmesi iyi olmamış. Expertizciler boyaya bakar ardındanda parçanın değişip değişmediğine bakarlar. Sökülen takılana direk değişmişi yapıştırırlar.Ama sizde fotolar mevcutmuş değişmediğini kanıtlarsınız. Kıl bir adama denk gelirseniz değişmiş deyip fiyat kırabilir.
Daha vahim kazalardan korusun Rabbim bizleri. Bir kaç hafta önce ben de atlattım. Karşı taraf suçluydu. Sağ kapılara lokal boya girdi. Değer kaybı var ama elden bir şey gelmiyor. Hakkaten sakınılan göze çöp batıyor inanın. Eski titizliğim kalmadı araç için ama trafikte daha dikkatli olmaya özen gösteriyorum artık.
Geçmiş olsun Bahadır Bey, fotolar olduğu sürece en pimpiriklisi bile bir şey demez bence, zira arabam çok temiz hiç bir şeyi yok deyip de her tarafı boyalı, ağır hasarlı çıkan o kadar fazla araç var ki. Güven olmaması normal, herkes dobra değil ki.
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın .
Gökhun bey öyle kıl alıcıya denk geldiğimde direkt 'benim arabam size yaramaz' deyip konuşmayı sonlandırmak lazım zaten.Noterden geri dönmüşlüğüm var bu yüzden. Hiç uğraşamam gider zarar edeceğimi bilsemde trusty'e bırakır çıkarım. Bazı insanlar araba alırken kendileri akıllı öteki taraf salak gibi davranıyor ya acaip kızıyorum. Allah denk getirmesin.Mesaj Birleştirildi: Aralık 09, 2014, 22:31:08Mert bey teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. Ne yapalım dünya malı işte. Bir olmuşa birde ölmüşe çare yok.