0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz performanslar zamanında da gelmemiş gibi sanki, 1.6 mıydı araç.bu arada kadın sürücü hala üstüne geliyor yanyana 2 aracı görmüyor! of of gelde sayma yacanımız böylelerine emanet geziyoruz yollarda, asıl olan geride bıraktıklarımıza olacak allah kazadan beladan korusun sıralı ölüm versin
Hayırlı olsun zaten aksi olsa şaşardım.Geçmiş olsun tekrardan
Evet arkadaşlar. 8 aydır bir çizik bile yaptırnadan kullandığım aracımla bugün kaza yaptım. Trafikten kaçıp ara sokağa girdim. Bir anda yan sokaktan çıkan bir arkadaş sağ ön çamurluktan sürttü. Frene abandım o anda ama nafile. Sağ ön çamurluk ve ön kapı boyanacak tahminen. Sizce exper kime yazar hatayı. Değişim gerekir mi?Hızım maksimum 30'du. 1 den 2-te yeni almıştım vitesi. Sola kırdım hatta aynı anda, birde bahçe duvarına çarpacaktım. Milimle kurtardım. Yandan çarpan aracın paralelinde başka sokak yoktu. Dolayısıyla bende kaçamadım yol olmadığı için.
Ben bu konuyu kaçırmışım. Zaten %100 karşı taraf suçlu. Sebebi de sizin aracın ön kısmında hasar yok. Yani siz yol verme şartlarını geçmiş yolu almışsınız sonra adan gelip size çarpmış. Eğer ön tamponunuz öteki aracın ön tamponuna denk gelse idi ana yol hangisi tali yol hangisi diye bakılır. Yol genişliklerinde fark yoksa sağdaki önceliklidir. Sizin durumda bişeye bakmaya gerek yok. Adan size arkadan çarpmış gibi muamele görecek.