0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Sokak nasıl bir yerdi?Eşit agırlıkta bir sokak ise kısaca ikiside ana sokak degil ise, sagdaki araca yol vermek zorundayız.Ayrıca düzeltme pasta cila ile tamir boyasız olur gibi gözüküyor.
İyi hoş tamam sağdakine yol verilecek te burada resme göre zaten Bahadır Bey yola girmiş zaten , diğer araç görmeden dalmış gibi. Ya telefonla görüşüyordu yada başka bir yere bakıyordu. Öncesinde çıkmış olsa Bahadır beyin arabasının ortasından dalmazdı, tampondan vurma oluşurdu
Teşekkür ederim arkadaşlar. Evet yan yoldan geldi. Kurtaramadım. Cavit bey inanır mısınız hiç sakınmam arabayı. Yikatmam bile kolay kolay. Ama olacağa çare yok. Hiçbir şeye üzülmüyorumda, tamda arabayı satmaya karar verdim. Yıkayıp fotoğraf çekecektim bugün. Sonra ucuz yollu küçük bir araba alacaktım. 2.defadır başıma geliyor. Nedir bu dikkatsiz sürücülerden çektığim Şimdi satsan satilmaz. Binsem kafaya takarım. Acaip moralim bozuk dostlar. Ne yapalim bunada şükür.
Geçmiş olsun Bahadır Bey. Buna da şükür demek gerek, daha ciddi bir şey de olabilirdi. Bu arada, sanırım Jetta'lar Avensis'lere savaş açtı, gördüğünüz yerde kaçın. Geçen yıl yaptığım kaza;