0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben artık araç alırken boyasız olanlardan korkuyorum:)
Geçmiş olsun kapıdaki çizik biraz derin ama çamurluk boyasız hallolabilir gibi.. Bu fotoları çekmişsiniz zaten, satarken çok problem olmaz..Trafikte hepimizin başına geliyor bu gibi şeyler..Ben artık araç alırken boyasız olanlardan korkuyorum:)
Geçmiş olsun. Ufak kazalar herkesin başına gelebiliyor. Önemli bir şey yok gibi görünüyor. Allah beterinden korusun
Bahadır bey çok geçmiş olsun.Kendi aracım gibi üzüldüm gerçekten.Eski aracımı takasta toyota plazaya verdiğim için şöyle bir şey önericem.(benimde başıma geldi çünkü)Servisle baştan konuşun faturayı çok fena şişiriyorlar kaskodan ücreti direkt alacakları için.Sonra satarkende karşı tarafa hasar küçük bişeydi desende inanmıyorlar yada görünmeyen hasarlar var sanıp ölücü pazarlığına giriyorlar.Şehir içi ağırlıklı kullanıyorsanız D segment araç biraz sıkıntı gerçekten...
geçmiş olsun Çok şükür ki sizlere birşey olmamış
Bahadır bey geçmiş olsun. Bu aralar bizim araçlara acayip nazar değiyor. Ben de tam otomatik bir araç alayım derken 15 gün önce buna benzer bi olay geldi. Aracinizdan sogumayin yine allahtan bizim araçların kaportası bayağı saglammis.
Benim anlamadıgım arka kapılardaki çizikler fotograftaki şartta olması imkansız.Sanırım siz daha ileri gitmiştiniz. Fotograf içi tekrar arabayı geri çektiniz.