0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün aklıma şu geldi. 93-98 arası kasaya efsane kasa dendi çünkü o ünvanı hakedecek sağlamlık ve kaliteseydi. O kasa kaliteli olmak zorundaydı çünkü piyasada Şahin, doğan, BMW ve Mercedes vardı.yani BMW ve Mercedes ile yarışabilmesi için o kasa sağlam yapılmıştı. İşçiliği , malzemesi kaliteliydi. Şimdiki kasa neden sorunlu biliyor musunuz? Çünkü yarıştığı kitle artık BMW , Mercedes değil . Megane, clio, linea , astra tarzı araçlarla yarışıyor. Onlardan bi tık iyi olsun yeter gözüyle bakıyorlar bence:)
Bugün aklıma şu geldi. 93-98 arası kasaya efsane kasa dendi çünkü o ünvanı hakedecek sağlamlık ve kaliteseydi. O kasa kaliteli olmak zorundaydı çünkü piyasada Şahin, doğan, BMW ve Mercedes vardı.yani BMW ve Mercedes ile yarışabilmesi için o kasa sağlam yapılmıştı. İşçiliği , malzemesi kaliteliydi. Şimdiki kasa neden sorunlu biliyor musunuz? Çünkü yarıştığı kitle artık BMW , Mercedes değil . Megane, clio, linea , astra tarzı araçlarla yarışıyor. Onlardan bi tık iyi olsun yeter gözüyle bakıyorlar bence:) Toyota hiçbir zaman BMW ve Mercedes ile yarışmadı ve yarışabileceğini de zannetmiyorum. 93-98 arası w124 Mercedes veya BMW 5.20'lere bakalım ya da 98 E200 ile Toyota Corolla'ya bakalım farkı görürüz zaten.
Doğru düzgün yol bilgisayarı bile yok. Alman Fıransız vs gore bir sürü şey söylenebilir. Ama ama... Totota üzmez(inşallah). Önceki aracımda hiç sıkıntı yaşamamıştım. 11 yaşında sattım. tornavida değmemisti.
Oldukça fazlalaşan ses problemlerinden sonra bu bölüm fazla dolmayabilir. İlk cevabım, 2. el piyasasından
Sanırım öyle olur Aytaç. Benim sesten bir kişi daha paylaşmış .
Salih bey öncelikle cvp verip görüşünüzü yazdığınız için tşkr ederim...Benim size katılacağım sadece şunlar evet servisi tartışmasız tek..2.si Dış görünüş hoş...Fakat önceki toyotalara göre bu kasa modellerinde eksikler var...Öncekinde en baz modelinde bile far yıkama-aynada kör görüş noktası ön koltukların 2 sininde arkasında cepler vardı-- fm bandı 3*6 yani 18 kanaldı--Dijital klima daha kullanışlıydı--torpido daha geniş idi----Birde 80 bin lira verip araç alırken en azından bir pas pas verebiliyorlardı şimdi ki gibi cıplak vermiyorlardı aracı--Hava izalosyonu kapılardaki fitiller yani içeri almıyordu kışın soğuk havayı---Ses olayı lastik sesi geliyor az da olsa--Kapı içlerinde ki cepler şimdi ki gibi dar ufak değil daha geniş ve kullanışlıydı...
Avensisi de inceledim...Pek farklı işçilik yok emin olun...