0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ses izolasyonu ve vergi dilimi konusunda yanılıyorsunuz. Rüzgar sesini ve orjinal Bridgestone lastikleri ile yol sesini baya bi hissettiriyor. Trim sesleri deseniz yine aynı şekilde herkes şikayetçi. 1.33 olduğu için 1.6 motor ile aynı vergi diliminde.
En son yeni kasa corollanın neyinden memnunsunuz? Gerek motor gerek konfor?
2015 Corolla 1.33 Life+++Güvenlik+++Fiyat/Performans++Tasarım+Motorun basit yapısı ve LPG uyumu+İkinci el piyasası+Yan sanayi parça ve aksesuar çeşitliliği-Ses izolasyonu-Debriyaj pedal yüksekliği-Vergi dilimi---Satış ve ServisAyrıca karartmalı dikiz aynası olsa çok şahane olurmuş. Jant, sis farı vs. sonradan takılıyor zaten onları saymıyorum.
+Marka güvenirliği+ikinci el piyasası+Yokuş kalkış desteği (yüksek debriyaja alışmamı kolaylaştırdı )+Fiyat+Konfor/genişlik+Arka diz mesafesi+Eskiye kasaya göre tasarımın iyileşmesi + Eski kasa havuzlu paspasların nerdeyse bire bir yeni kasaya uyması -Yüksek debriyaj-Vergi dilimi-Aksesuar azlığı (serviste)-Yol bilgisayarının özellik eksikliği (Life için)-Yeni direksiyon ve ön konsol tasarımı-Analog yakıt göstergesi (önceki aracım dijitaldi, şehir için ortalama 100 km gitmeden seviye azalmıyordu şimdi ise ibrenin hareketini bile göreceğim nerdeyse, yakıtın azalışını görmek zoruma gidiyor )-Ayrıca yakıt uyarısı kitapçığa göre 8 lt kalınca yanıyormuş ama 10-15 lt kalınca yandığına dair mesajlar var. Benim tecrübem 10 lt civarı.-Yeni kasada bagaj kapağını kapatırken plakadan çıkan sinir bozucu/mühendislik hatası ses, resmen saçmalık.-Motor alt korumanın olmaması, haricen bile alınamaması ( kaputu açıp asfaltı görünce şok olmuştum )-Çok emin olmamakla beraber, satış görevlisinin söylediğine göre Life pakette teybi çıkartıp double takılamıyormuş !!Biraz daha düşünsem çıkar bir şeyler, bir dahaki mesaja artık
Yakıt az değil normal yakıyor..Ses izalasyonu normal...Önceki kasalara oranla eksileri var elbette...Bunları zaten saydım...Yeni aldığımda üzdü doğrusu bu eksikilikler ama yapacak bir şey yok..