0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, dün farkettim; farlar yanıyorken ekranda yeşil kısa far ışığı yanmıyor ? Uzunlarda mavi olarak yanıyor, merak ettiğim herkeste öylemidir ?
Yapsalarda eksiği var yine , park ve kısalarda aynı ışık yanıyor
kaan senin gösterge on numaraymış be .ben biraz araştırıyımde bundanda takiyim benim araca
Kızmayın ama farları yakınca gösterge de yeşil ışığın yanmaması çok mu önemli ve hayati bir unsur? Farlar yani kısalar yanınca gösterge aydınlatması yanıp önünü aydınlatan kısalar yanıyor. Bu bana yeter. Gösterge de yeşil ışık yanmış yanmamış çok ve hatta hiç önemli değil. Uzunları yakınca mavi uyarı ışığı yanıyor o kadar. Vallahi bakıyorum şu foruma da incik boncuk şeylere takılıp arabayı yere sermeye bayılıyorlar. Farların yanıyor mu? Yanıyor..! E tamam bitti.
Nedense dikkat ediyorum. Corolla'lar hep bir Passat ile mukayese ediliyor duyan duymqyan bilen bilmeyen de Passat tan kral araba yok zannedecek? Nedense Mercedes ile mukayese edilemez....
Hocam bu gösterge panelini yaparsanız nirvanaya varırsınız:) ( eliniz deymişken birde anahtasız çalıştırma lütffen çok şey istedim sanırım:)takipteyim siz yapın hemen bende yaptırırım. Alman havası var ama panelde
Burak bey o yazdıklarınız bana mı ?