Gönderen Konu: Yeni corolla' nın en büyük eksiği ve en büyük artısı ne sizce?  (Okunma sayısı 48359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Dis tasarim guzel, koltuklar genis ve rahat. Tek eksigi bende olmamasi :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '14
  • 74 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
bence bu konuları tartışmayalım. Corolla yine en sorunsuz otomobil seçilmiş, hem de birçok premium markanın araçlarını geride bırakarak. Corolla sahibi kişiler araçlarıyla bir kez daha gurur duyabilirler  :alkis:
http://www.otopark.com/2015/04/24/yilinin-en-sorunsuzlari/
1.Renault Clio 1.2 16V Authentique (2005), 2.VW Golf 1.6 16V fsi Goal (2007), 3.Renault Megane Sedan 1.5 dci Extreme (2008), 4.Seat Leon 1.6 tdi Style (2011), 5.Toyota Corolla 1.4 d4-d Advance (2014)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Corolla bastan asagi eskik bir arac
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
bence bu konuları tartışmayalım. Corolla yine en sorunsuz otomobil seçilmiş, hem de birçok premium markanın araçlarını geride bırakarak. Corolla sahibi kişiler araçlarıyla bir kez daha gurur duyabilirler  :alkis:
http://www.otopark.com/2015/04/24/yilinin-en-sorunsuzlari/

Bahsi geçen araçlar 2012 model...

Ayrıca arabaya bozulacak bir donanım koymamışlarki bozulsun arıza çıkarsın.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Donanımlar arttıkça arıza riski artar, ancak sorunsuz otomobil kavramı biraz farklı, bunu direkt olarak donanımla birlikte düşünmek doğru değil. Toyota'nın veya Corolla'nın eksiklikleri sonuna kadar tartışılr ancak yiğidin hakkını da yiğide vermek lazım.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Sorunsuzluk her şey değil.11 yıl broadway kullandım tık demedi. İyi mi oluyor. Sorunsuzluk çoğunlukla şoför kaynaklı. Bu arada Volkswagen toplam satışta Toyotayı geçmiş. Güney Amerika, Ortadoğu ve Araplar olmasa Toyota nakavt.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Donanımlar arttıkça arıza riski artar, ancak sorunsuz otomobil kavramı biraz farklı, bunu direkt olarak donanımla birlikte düşünmek doğru değil. Toyota'nın veya Corolla'nın eksiklikleri sonuna kadar tartışılr ancak yiğidin hakkını yiğide de vermek lazım.

Daha 7 yaşındaki arabamın devirdaim pompasının su kaçırdığını ve mutlaka değişmesi gerektiği yetkili servis söyledi ve bu iş için 550TL istediler.

Sizce toyota ne kadar sorunsuz ?

Ayrıca Hakan Bey'e katılıyorum, yıllardır farklı marka araçlar kullanırız vw,toyota,opel,peugeot,renault bu markaların hiç birindede bi problem yaşamadık.Bence toyota sorunsuz diye çok abartılıyor.
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Bira da şans Lazım araba işinde. Sorunsuz deniyor ama bu kasa da da önceki kasada da aldığım Toyota'lar yetip sorun çıktı frenler sorun oldu... Tmm garantinden Değişti ama sonuçta çıktı mı çıktı.... Broadwayöed Doğan'lar kullandık onlarda da ufak tefek Şeyler çıkıyordu ama hiç birinde motor şanzıman indirmedik... O zaman sorundan kasıt nedir ki? Yada sorunsuzluk??? Motor harici bişey den mi bahsediyor ki Toyota anlatması Lazım..
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça.  :islik:
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Olaya münferit bakmamak lazım, elbette sorunlar olacaktır yapılan istatistikler, piayasada mevcut olan markaların trafikteki araç sayılarına göre ve normal bakım harici gidilen servislerdeki kayıtlara göre çıkarılmakta. Yapılan bu çalışmalarda da mutlaka hata payı olmakla beraber belli bir sonuca ulaşılmakta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Olaya münferit bakmamak lazım, elbette sorunlar olacaktır yapılan istatistikler, piayasada mevcut olan markaların trafikteki araç sayılarına göre ve normal bakım harici gidilen servislerdeki kayıtlara göre çıkarılmakta. Yapılan bu çalışmalarda da mutlaka hata payı olmakla beraber belli bir sonuca ulaşılmakta.

Aytaç abi bende diyorum bu toyota neden her servise gittiğim de iş emri açmıyor diye :) 4 defa gittim sesten ötürü 1 kez iş emri açtılar ondada garantiden yolcu güneşliği değişti :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Aytaç abi bende diyorum bu toyota neden her servise gittiğim de iş emri açmıyor diye :) 4 defa gittim sesten ötürü 1 kez iş emri açtılar ondada garantiden yolcu güneşliği değişti :)

Bak, yakalamışsın olayı :) Sorunsuz diye bir şey yoktur az sorunlu vardır. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Bak, yakalamışsın olayı :) Sorunsuz diye bir şey yoktur az sorunlu vardır. :)

Aynen abi adamlar mantıklı iş yapıyor yoksa biri çıkar 3 kez aynı sorundan aracı servise getirdim ayıplı mal geri iade edecem der mahkemenin yolunu tutar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi

Ayrıca arabaya bozulacak bir donanım koymamışlarki bozulsun arıza çıkarsın.

Sanırım o donanımı koyup da arıza oranını düşük tutmayı başaran tek bir firma var. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Mustafa Bey,rav 4 sesli mi?
Motor sesi haricinde ses yok oda limitleri zorlayınca,çoğu araçta olduğu gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene
    • TurkSpace
  • Kilometre: 4580
  • 52 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Aracımı alma aşamasında iki farklı bayiye gittim iki bayininde satış danışmanı farklı yorumlar getirdi sonruuf olayına.

sonroof neden yok toyota da dedim;

1-Abi toyota sonroof kullanmaz tek sebebi güvenlik amaçlı kullanmaz dedi toyota demek güvenlik demektir dedi..

2-Abi toyotanın bir  tane jeep inde var ona koyuyorlar onuda araç çok bahalı lüx olduğu için dedi ve ekledi sonruuf problem azızası  çok olur ve tamiri parçası pahalı bir aksesuar olduğundan sıkıntı yaratacağı düşünüldüğü için kullanılmıyor dedi

sizce bu iki farklı cevaptan hangisine inanmalıyım yada hiç inanmamalıyım yada gerçek sebebini ne olabilir ???

saygılar.
En iyi nasihat,İyi örnek olmaktır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Aracımı alma aşamasında iki farklı bayiye gittim iki bayininde satış danışmanı farklı yorumlar getirdi sonruuf olayına.

sonroof neden yok toyota da dedim;

1-Abi toyota sonroof kullanmaz tek sebebi güvenlik amaçlı kullanmaz dedi toyota demek güvenlik demektir dedi..

2-Abi toyotanın bir  tane jeep inde var ona koyuyorlar onuda araç çok bahalı lüx olduğu için dedi ve ekledi sonruuf problem azızası  çok olur ve tamiri parçası pahalı bir aksesuar olduğundan sıkıntı yaratacağı düşünüldüğü için kullanılmıyor dedi

sizce bu iki farklı cevaptan hangisine inanmalıyım yada hiç inanmamalıyım yada gerçek sebebini ne olabilir ???

saygılar.
Hiç birine inanmayın. Sunroof güvenliği tehdit ediyorsa cabrio araçlar yürüyen tabut konumunda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Bu 2 farklı cevaba ayrı ayrı gulebilir, elemanların üretici zekalı olduklarına şaşırabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
Avrupa'ya ithal edilen araçlarda var diye biliyorum Toyota'nın . Ayrıca hondası, audisi, bu işi bilmiyor da sadece Toyota mı biliyor :) o elamanları satış elamanı diye tutanlarda suç
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
artısı ekonomi, görüntü, sağlamlık, güvenlik
eksisi, 1.33 life model için belirtiyorum eksiltilen özellikler nedeniyle kullanılmayan tuşların yerlerinin kötü görünmesi, malzeme kalitesi, çelikjant, sisfarı... vs. donanımların standart olmaması,
coralla 1,33 life