0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bu konuları tartışmayalım. Corolla yine en sorunsuz otomobil seçilmiş, hem de birçok premium markanın araçlarını geride bırakarak. Corolla sahibi kişiler araçlarıyla bir kez daha gurur duyabilirler http://www.otopark.com/2015/04/24/yilinin-en-sorunsuzlari/
Donanımlar arttıkça arıza riski artar, ancak sorunsuz otomobil kavramı biraz farklı, bunu direkt olarak donanımla birlikte düşünmek doğru değil. Toyota'nın veya Corolla'nın eksiklikleri sonuna kadar tartışılr ancak yiğidin hakkını yiğide de vermek lazım.
Olaya münferit bakmamak lazım, elbette sorunlar olacaktır yapılan istatistikler, piayasada mevcut olan markaların trafikteki araç sayılarına göre ve normal bakım harici gidilen servislerdeki kayıtlara göre çıkarılmakta. Yapılan bu çalışmalarda da mutlaka hata payı olmakla beraber belli bir sonuca ulaşılmakta.
Aytaç abi bende diyorum bu toyota neden her servise gittiğim de iş emri açmıyor diye 4 defa gittim sesten ötürü 1 kez iş emri açtılar ondada garantiden yolcu güneşliği değişti
Bak, yakalamışsın olayı Sorunsuz diye bir şey yoktur az sorunlu vardır.
Ayrıca arabaya bozulacak bir donanım koymamışlarki bozulsun arıza çıkarsın.
Mustafa Bey,rav 4 sesli mi?
Aracımı alma aşamasında iki farklı bayiye gittim iki bayininde satış danışmanı farklı yorumlar getirdi sonruuf olayına.sonroof neden yok toyota da dedim;1-Abi toyota sonroof kullanmaz tek sebebi güvenlik amaçlı kullanmaz dedi toyota demek güvenlik demektir dedi..2-Abi toyotanın bir tane jeep inde var ona koyuyorlar onuda araç çok bahalı lüx olduğu için dedi ve ekledi sonruuf problem azızası çok olur ve tamiri parçası pahalı bir aksesuar olduğundan sıkıntı yaratacağı düşünüldüğü için kullanılmıyor dedi sizce bu iki farklı cevaptan hangisine inanmalıyım yada hiç inanmamalıyım yada gerçek sebebini ne olabilir saygılar.