0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün bir şey fark ettim. Tepe Natilius parkında yer buldum ve park ettim arabayı. Stop ettim ve anahtarı çıkardım, ayağım frende. Arkamda duvar var ve aynadan kırmızı ışık yansıyor. Baktım fren lambaları yanıyor. Çektim ayağımı ve bir daha bastım araba çalışmadığı zaman basınca fren pedalına lamba yanıyor. Hoşuma gitti bu özellik.
Burak,Fren lambalarının araç stop edik ve kontak kapalı iken çalışması üreticilerin tercihi degil.Yasal bir durum.
Vallahi Toyota Bu kafayla giderse Türkiyede yerlerde sürünür.Acil turbolu motor.Ve donanım eklemesi lazım ne şerit takibi var,ne açılır tavan var yol sesi lastik sesi arabanın içinde kağnı gibi dizel benzinli motorlar.pencere açma aydınlatma yok keser sapı gibi vites.Bitmeyen tıkırtılar.Bir Artısı Lpg'si başkada bir artısı yok.Ben Aldım ama vw'de araba yok diye aldım.Düz yol arabası rampaya falan gelmez dursan hızlanmaz.Bassan kaçamaz.Kısa mesafede rezil eder adamı.
Bunları okudukça yavaş yavaş Mitsubishi Lancer'emi kaysam diyorum
Bir şey yazmayım dedim, yerden yere vuranlara ama yazmadan da edemedim.Japon araçlardan anlamayanlar için her Japon birdir. Sonuçta corolla da lancer da atmosferik. Corollaya gitmiyor diyen insan Lancera binse ona da gitmiyor diyecek, çünkü japon motorları devirli kullanımı sever. 2500-3000 devire kadar ekonomi odaklıdır, sonrasında ise performansını sunar. Performans isteyen, dizel atikliği isteyen gider turbolu modellere bakar.132 hp 1.6 Toyota motoru yetmiyorsa 107 hp 1.5 Mivec motor hiç yetmez heralde bu mantığa göre.
Toyota takur tukur yapmaz arkadaşlar abartmayalım ,biraz ses alıyor ama o kadar olsun.Benim aldığım 2. toyota Takur tukur değiğiniz sesler gelmez.
Maalesef sesli Corolla.2000 model hiç de bakımlı olmayan Astra kullandım.İnanın dış dünyayla bağlantım kesildi.Ses yoktu.Kapalı bir fanusta hissettim kendimi.Bana göre bu dış sesi içeri alması çok çok büyük bir eksi.Sırf bu yüzden nasip olursa bir daha ki aracım Japon olmayacak.Ha Toyota bir şeyler yaparsa o ayrı.