0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Güzel bir araç. Klasik olacak ama resimleri bekliyoruz
Güzel bir tercih yapmışsınız, accord benim de mutlaka sahip Olmayı istediğim araçlar arasındadır...Hayırlı olsun...
Umut hocam bu arada yeni kasa mi eski kasa mi. Hangi yilda kasa değiştirdiğini unuttum accord'un
yeni kasa Oğuz bey, 2008 de değişmiş accord.
2004 avensisimi satıp 2009 accord aldım arkadaşlar....arac 87 binde, dun 80 tl gaz ile bursadan izmire geldim...tek İsik yaniyor halen ve 347 km yol Yaptım..prins LPG kiti var, tek sorun arac benzinde gittiğini zannedip benzin ibresi benzin oldugu halde Düşüyor, biraz can sıkıcı bir durum onu da dün aracı almaya gittiğimde ögrendim, honda ve pegoute larda varmış böyle bir sorun...bakalım bir çözüm bulunur herhalde. Arac genel olarak avensisten daha tok ve sağlam duruyor...otomatik vitesin rahatligi da cabasi... Ilk defa otomat. Kullanmama ragmen zorlanmadan geldim, hizlanma 2004 avensis ten daha iyi, ozellikle yavas giderken hizlanmak icin gaza basildiginda motordan gelen ses cok Hosuma gitti...yol tutusu guZel virajlara avensise daha Alisik oldugumdan daha iyi giriyordum, bir de hava yagisli oldugundan fazla zorlamadim...umarim mutlu oluruz bu aracla, cok isteteyerek aldim...
İlk önce hayırlı plsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Benzin tüketimi ile ilgili hondateamde konu başlığı vardı.http://www.teamhondaturkey.com/forum/lpg_cng_ve_alternatif_yakit_sistemleri/lpgde_benzin_gostergesi_dusuyor-t67773.0.html inceleyin bi...
O aracın ses sistemi de mükemmel. Ben showroom da binmiştim hatta kendinden subwoofer da vardı. Sizin araçta da var mi acaba ?
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.