0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeki bey kim diyor onu. Sizin aracınız c180 ile aynı sınıfta ama accord gerçekten farklı.
c180 c sınıfı Accord da d sınıfı diye biliyorum yanlış mı biliyorum yoksa
C180 D sınıfında mı E ve S serileri hangi sınıf o zaman?
Hayırlı olsun. Bu dolulukta bir aracı 55.000tl'ye gayet iyi almışsınız.
Kim takar teknik listeyi yahu C180e e sınıfı deseler ne olur bildiğin şahindir babamın oglu alsa onunda aklına şaşarım lamı cimi yok....Bence arac sınıfını o liste belirlemez insan poposu belirler! Umutn bey aynı modelde aracı 3,5 yıl dayımda kullandık full modeli idi AT deri koltuk koltuk ısıtma vs gerçekten piyasada ki birçok D sınıfı diye ortalıkta dolaşan araçlara kat kat fark atar, hele ki avensis miş passatmış c180 miş gibi kıyaslama yapacak olan olursa he diyin geçin hemen oradan uzaklaşın
Şahin mi bariz sataşma var Ben aracı satayım o zaman, doğan slx ile kafa kafaya takasa girilir:)
Hahaha bu ara sık başıma geliyor bu olay Vay arkadaş hiç beklemezdim bu forumda Allah kaza bela vermesin huzurla binmeyi nasip etsin. Hiç kıvırmaya çalışmayacağım Fehmi bey zira şu saatten sonra imkansız
hiç alınmadım üstüme zaten.. herkesin zevki düşüncesi farklı tabi ki..ama inceden kurulmadım da değil
Kurulun abi yaa forum bayadır tek düze hiç heyecan yok ben deseniz 8 9 aydır banlanmadım şanıma gölge düştü
Ahmet!!Seni BAN'lıyorum.İşte banlandın.
Ban dıra Ban dıra ye beni emmii
Hayırlı olsun Umut bey. Benimde çok beğendiğim bur araç özellikle bu kasa accord. Avensis' ten sonra binilecek güzel bir araç. Çok klas araba gerçekten. Ayrıca zannedersem 2.0 motor hacmi var. Üzerindeki lpg kiti prinsin hangi modeli acaba. Eğer vsi 2 moseliyse çok güzel bur kittir. Yok silverline ise yine iş görür. Bir prins servisine gidip sorarsanız, benzin göstergesi azalması sıkıntısını aşabilirsiniz. Ben özellikle performans konusunda çok meraklıyım. Musait olduğunuzda bol resimli bir inceleme isteruk Soj olarak fiyat nedir Umut bey. Bende gözüme kestirdim Accord'u.