Gönderen Konu: Avensisimi satıp 2009 accord aldım...  (Okunma sayısı 10840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensisimi satıp 2009 accord aldım...
« Yanıtla #60 : Aralık 17, 2014, 15:32:53 »
Bende niyetlendim  Accord almak için  fakat  bütçem yetmedi. hedefi 12 den vurmuşsunuz.
Umut bey iyi günlerde kullanın.
u teşekkürler Aydın bey...avensisin yeni kasa da düşündüm ama iç konsol dizaynı Dişi kadar cezbedici gelmedi bana...accord daha sportif. 32 yasımda avensis aldım 40 a doğru sport askı Baskın geldi ;)... Daha iyisi sizlerin olsun. Ben de Bütçeyi zorladım ama memnunum araçtan.. Kullanmak icin sabırsızlanıyorum aracımı....;)
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Aralık 17, 2014, 15:32:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Aralık 17, 2014, 15:42:38 »
2004 avensisimi satıp 2009 accord aldım arkadaşlar....arac 87 binde, dun 80 tl gaz ile bursadan izmire geldim...tek İsik yaniyor halen ve 347 km yol Yaptım..prins LPG kiti var, tek sorun arac benzinde gittiğini zannedip benzin ibresi benzin oldugu halde Düşüyor, biraz can sıkıcı bir durum onu da dün aracı almaya gittiğimde ögrendim, honda ve pegoute larda varmış böyle bir sorun...bakalım bir çözüm bulunur herhalde. Arac genel olarak avensisten daha tok ve sağlam duruyor...otomatik vitesin rahatligi da cabasi... Ilk defa otomat. Kullanmama ragmen zorlanmadan geldim, hizlanma 2004 avensis ten daha iyi, ozellikle yavas giderken hizlanmak icin gaza basildiginda motordan gelen ses cok Hosuma gitti...yol tutusu guZel virajlara avensise daha Alisik oldugumdan daha iyi giriyordum, bir de hava yagisli oldugundan fazla zorlamadim...umarim mutlu oluruz bu aracla, cok isteteyerek aldim...

RAB'bim kaza bela vermesin güle güle binin inşallah
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Aralık 17, 2014, 20:00:28 »
RAB'bim kaza bela vermesin güle güle binin inşallah
amin...çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Aralık 17, 2014, 22:57:04 »
amin...çok teşekkürler.

Şu şeytan beni de honda crv ile dürtüklüyor. Şöyle 2008-2009 model alıp bi tadına baksam iyi olur. Geri satamam korkusu yüzünden cesaret edemiyorum ama o araca bayılıyorum...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Aralık 18, 2014, 20:10:12 »
Şu şeytan beni de honda crv ile dürtüklüyor. Şöyle 2008-2009 model alıp bi tadına baksam iyi olur. Geri satamam korkusu yüzünden cesaret edemiyorum ama o araca bayılıyorum...
temiz ve abartılmamış fiyatlı accordlarin satilmamasi pek zor...aracı alırken birçok aracı takip ettim 2 günde satılanı da oldu, 1 ayda satılanı da, halen satılmayı bekleyeni de var...2009 a 60 kusur isteyenler haliyle satamiyorlar...Aracın satilmamasi gibi bir durum olmaz ama belirlenen fiyat, Aracın hasar durumu ve km si onemli unsurlar...220 binde olup 55 bin lira istenen araclar haliyle satılmıyor Yada geç satılıyor. Birde benim gibi accord almayı kafaya takan;)  biri olursa aracı ilk günde de satmak mümkün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Aralık 18, 2014, 20:29:17 »
http://forum.donanimhaber.com/m_42626463/tm.htm bu konuyu inceleyin isterseniz uygulanabilir. 
 benzin ibresi için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Aralık 18, 2014, 21:09:02 »
http://forum.donanimhaber.com/m_42626463/tm.htm bu konuyu inceleyin isterseniz uygulanabilir. 
 benzin ibresi için.
selçuk bey tesekkurler, konuyu inceledim, fransız araçlarıyla ilgili çözüm sunulmuş forumda. Benim araçta uygulanır mi bilmiyorum ama ben şimdilik TripA ve trip B yi sifirliyorum ibre 40 km sonra gerçek benzin değerini gösteriyor.  Şimdilik idare ediyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ocak 09, 2015, 18:16:07 »
Bugün farkettim, şeref yoksununun teki arabanın sağ tarafını boydan boya cçizmiş. .. muhtemelen is yerinde yapıldı. Ama allahtan çok derin değil pasta cila ile ggeçer dediler...