0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gel de kıskanma işte Umut bey yaş bilginizi de girseniz çok iyi olur bence. Nasıl bir insanla sohbet ettiğimizi bilmek isteriz
37 yaş...Allah size de nasip etsin daha iyilerini....
oo hayırlı olsun Accord a kardeş gelmiş :)hayırlı olsun güle güle kullanın
evet bende okuyorum honda forumlardan ama bende öyle bir durum yok
Bende de prints var ama vsi mi bilmiyorum. Kiti takanlar bursada dün aradım getirin bakalım dediler. Bi pblem vardır dediler, ben de izmir r eyim gelemiyorum dedim, o zaman ordaki yetkili servise gidin dediler, servisi aradım izmirdekini hondalarda oluyor normaldir dendi. Izmizmirde daha evvel aracına alıcı olduğum bi arkadas vardı onu aaradım bende yoktu öyle birşey dedi, bugün yine izmirde birini aradım bende de var dedi. Anlamadım takan yerlen mi alakali...sizin taktirdiginiz yerin teli var mı arayıp sorayım belki bir bBildikleri vardır. ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 16, 2014, 19:11:56Sanırsam bendeki de vsi...garanti kitapçığında vsi ile ilgili bilgi veriyor. Vsi beygir gücüne göre takılan kit Mi?
sait usta lpg 0312 394 29 00 genelde prins için öneriliyor.Bende emülatör yok bildiğim kadarıyla
eğer sürekli yerinde ise ibre emulator yok, emulator kontağı kapatıp açınca benzin seviyesini gösteriyor sonrabenzin ibresi tekrar yol bbilgisayarına göre hareket edip dusuyormus? Yarın Sait ustayi arayıp bilgi alırım. Teşekkürler. ..
Aldığınız makine gerçekten cok güzel cok kaliteli bir araç kendi sınıfında olmamasına rağmen fiyat bakımından daha pahalı olan c 180 den passat tan çok daha konforlu ve performanlı bir araç(DIşardan benim arabama binen insanların yorumudur)
Vsi lerde yaglama var . Belli bir devrin üstünde subaplara katkı gönderiyor. Ayri bir haznenin içine bu katki konuyor.silverline ise düz brc landirenzo gibi normal bir şeyAracinizi iyi günlerde kullanin.Ben zeki abiyi verso ile takas konusunda kandırirsam benimde accordum olur
Zeki bey kim diyor onu. Sizin aracınız c180 ile aynı sınıfta ama accord gerçekten farklı.
Hatta nedense accord bende d sınıfı hissiyatı uyandıran bir arabadır..