0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geri vites biplemesini duymak için faydalı olurdu
Geri vitese takınca park sensörü vasıtası ile çıkacak sesin şiddeti ayarlanabiliyor kimi araçlarda. Kumandadan aynayı kapatmak bana göre çok gerekli bir özellik değil ancak, araç kapatıldığında(kapıların) aynaların da istenirse kapanması faydalı. Kumandadan farları yakmak daha faydalı bir özellik olabilir bence.
Aynaları kapatmak bilgisayar programı gibi olmuş Murat. Halbuki kapı içinde bir düğme, basarsan aynalar kapanır, diğer konumda sadece aracın kapılarını kapatırsan kapanır ve 3. konuma aynalar kapanmaz.
Hocam benimkisini bagaja koymuşlar buzzer orada, sesi benim için yeterli ama işte müzik falan dinlenirken duyulmayabilir. O yüzden sesi kısma özelliği iyi olabilir diye düşündüm Bu arada evet çok gerekli bir özellik değil ama TOYOTA adam gibi bir iş yapsaydı. Arabayı kapatınca, yani stop edince belli bir süre açık kalan camları kapatabiliyoruz, buna imkan veriyor sistem ama açık kalan aynaları kapatamıyoruz, illaki arabadaki START STOP düğmesine 1 kere basmamız gerekiyor sonra tekrardan arabayı kapatmak için bir kere daha basmamız lazım, gündüzleri hadi geçtik, arabanın farları auto konumunda bende, 2. kere basınca akşamları farlarda açılıyor garip bir durum oluşuyor. Bu yüzden benim için bu modül çok gerekli
Abi ben şunu gördüm toyota bu ince özellikleri bir üst segmenti olan lexus a koyuyor toyotaya bu özellikleri malesef koymuyor. İşte bir marka 2 farklı segmentte araç üretirse olacağı bu yani
Belki daha fazlası yapılıyor vagcomdan, geçen arkadaşım amerikan sinyal yaptırdı mesela. Amerikan park modülü vs kullanılmadan,vagcomdan Geri viteste aynanın aşağı inmesi çok güzel ben çok beğenmiştim
Merhaba Burak Bey. bahsettiğiniz üründen sipariş vermiştim 38nci günde ulaştı elime. montajı konusunda resim video mevcutsa paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim
yan aynaların kapatılmasını tavsiye etmiyorum, özellikle kısa süreli yol kenarlarına park ettiğimizde.hiç anlamamışımdır bu aynalar neden kapanırsadece aynanın zarar görmesi aracın boydan boya çizilmesinden iyidir, uzak tutar araçları ve yayaları:)
Aldığım ürünüm elime ulaşmayınca dün dispute açmıştım.Satıcı paramı iade edecekmiş başka satıcıdan tekrar sipariş vereceğim gelmesi bir ayı bulur yine
Abi aynı satıcıdan almıştık zaten, benim parayı iade etti satıcı, ben başka bir satıcıdan takipli olarak tekrar satın aldım linkini atarım sana.
Aydınla Cavit abi aynı satıcı muhabbeti edince aynımı ki diye düşündüm. Aslında çalışma prensipleri aynı, bence tüm modellere uygulanabilir diye düşünüyorum. 2 adet tetikleyici (araba kilit açma kapama) 2 adette ayna kapama açma kablosu uyduktan sonra geri kalan kablolar zaten her arabada olan düzenekler
İyi olur aydın.