0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2000 model megane'de vardı. Kapı çok kilitlenip açılıyor diye iptal etmiştik. Yeni Corolla'da mutlaka vardır diye düşünüyorum. Servise gittiğinizde sorun.
Aracın kendi ekranından ve serviste değiştirilebilecek birkaç (çok az) kişiselleştirme ayarı var. Bunlara tekrar bir baktım ve aracımda da kontrol ettim. Maalesef bu özellik kişiselleştirme ayarlarında bulunmuyor. Bunun yanında ingilizce olarak arattım vr toyotanın owners manualindeki kişiselleştirmelere baktım (corolla 2014 multidrive akıllı anahtar modeli). Sadece kilitleme bölümünde bile birçok ayar bulunuyor. Vitesi parktan değiştirince aracı kilitleme, parka alınca kilidi açma, araç hız kazanınca kilitleme, sürücü kilidini açınca tüm kapıların kilidini açma gibi. Bunlar güzel Türkiye'mizde bulunan araçlarda yok tabi. Ama önümüzdeki günlerde nasıl olsa senelik bakım için servise gideceğim. Bunların hepsini de sorarım. Hiç sanmıyorum ama umarım olumlu cevap alırım...
aynı donanıma sahip araçlarımız var, R ye alınca müzik sesini kısıyor mu? geçen arkadaşımın arabasında gördüm. bizim araçta Bursada ben Antepte okuldayım.çok kafama takıldı. bir gün dikkat edebilir misiniz?saydığınız özelliklere ek, R konumunda sağ ayna aşağı inmesi,uzunlar yanınca sislerin kapanması,statik dönüş farı gibi diğer marka C segmentinde olup bizde olmayanlar malesef
Geri vitese alınca müziğin sesinin kısıldığını hatırlamıyorum. Tekrar dikkat ederim tabi, yalnız bi keresinde park ederken bluetooth kit ile telefonla konuşuyordum geri giderken kamerayı göstereceğine ekran konuşmada kalmıştı. Sizin saydığınız özellikler de hatırı sayılırmış ayrıca
Kaan hiç olacağı aklına yatıyormu Toyota bu varsa bile kesin bir yerlerine girip aktif etmek gerekiyordur
Geri vites biplemesini duymak için faydalı olurdu
Bende ,görüşme esnasında R ye alınca görüşmeyi kapattı diye hatırlıyorum. Müzik kısılmasını bende hatırlamıyorum ve çok merak ettim açıkçası
Aslında aklıma yapmıyor, hani olsaydı dikkatimi çekerdi, sonuçta müzik dinliyorum,bi anda ses kısılmış. Neden? R ye aldım diye Ama işte umut fakirin ekmeği
Yeti'de geri vitese aldığınızda müziğin sesi geri viteste ses yüksekliğini hangi seviyede ayarlamışsanız o seviyeye otomatik kısılıyor uzaktan kumanda ile kapıları kilitlediğinizde ilk basışta camlar açıksa kapanıyor daha sonrasında aynaları kapatıyor.
ne güzel wv grubu başka hakkaten. ince detaylar insanı aracına bağlar...
Hakikaten öyle küçük detaylar belki ama kullanışlı dış dikiz aynalarının altında biniş aydınlatmalı ledler arka bagaj aydınlatması 2 adet bir diğeri aynı zaman da çekip aldığınızda led el fenerine dönüşüyor içerideki en küçük tuş dahil ışıklandırmalı sayamayacağınız kadar saklama gözleri ve bagajda elektrik prizi bunlar güzel şeyler.
Vagcom'dan bir çok özelliğin açılıp kapanabildiğini Skoda forumda görmüştüm. Araç Ambition standart donanımlara sahip dediğiniz kadran selamlama sanırım kapalı geri viteste aynanın aşağıya inmesine dikkat etmedim ama sanırım oda kapalıdır. Yol bilgisayarı ekranında silecek ve far ayarlarına kadar araçla ilgili tüm ayarlamaları yapabiliyorsunuz.
bir şey sormak istiyorum ayna kapatma olmayan araca gerekli parçalar alınarak ayna kapatma işlemi yapılabilirmi sizce?