Gönderen Konu: Kumanda ile Yan Aynaları Kapatma  (Okunma sayısı 17464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Kumanda ile Yan Aynaları Kapatma
« Yanıtla #40 : Ocak 01, 2015, 22:47:24 »
Başka markaların daha ucuz modellerinde olan bazı özellikler bir diğer markanın daha üst sınıf araçlarında olmayabiliyor,bu sık karşılaşılan bir durum.Üretici firmanın tasarrufunda olan bir şey, koyulmamış ise bir sebebi vardır mutlaka. Donanımlar ülkeden ülkeye farklılaşmakta tüketicinin beklentileri ne kadar dikkate alınıyor soru işareti. Tüketicilerin ise doğal olarak verdiği paranın karşılığını almak istemesi en doğal hakkı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 01, 2015, 22:47:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 19000
  • Model Yılı: '13
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 02, 2015, 00:02:28 »
2000 model megane'de vardı. Kapı çok kilitlenip açılıyor diye iptal etmiştik. Yeni Corolla'da mutlaka vardır diye düşünüyorum. Servise gittiğinizde sorun.  :saygi:
Aracın kendi ekranından ve serviste değiştirilebilecek birkaç (çok az) kişiselleştirme ayarı var. Bunlara tekrar bir baktım ve aracımda da kontrol ettim. Maalesef bu özellik kişiselleştirme ayarlarında bulunmuyor. Bunun yanında ingilizce olarak arattım vr toyotanın owners manualindeki kişiselleştirmelere baktım (corolla 2014 multidrive akıllı anahtar modeli). Sadece kilitleme bölümünde bile birçok ayar bulunuyor. Vitesi parktan değiştirince aracı kilitleme, parka alınca kilidi açma, araç hız kazanınca kilitleme, sürücü kilidini açınca tüm kapıların kilidini açma gibi. Bunlar güzel Türkiye'mizde bulunan araçlarda yok tabi. Ama önümüzdeki günlerde nasıl olsa senelik bakım için servise gideceğim. Bunların hepsini de sorarım. Hiç sanmıyorum ama umarım olumlu cevap alırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 02, 2015, 00:24:12 »
Aracın kendi ekranından ve serviste değiştirilebilecek birkaç (çok az) kişiselleştirme ayarı var. Bunlara tekrar bir baktım ve aracımda da kontrol ettim. Maalesef bu özellik kişiselleştirme ayarlarında bulunmuyor. Bunun yanında ingilizce olarak arattım vr toyotanın owners manualindeki kişiselleştirmelere baktım (corolla 2014 multidrive akıllı anahtar modeli). Sadece kilitleme bölümünde bile birçok ayar bulunuyor. Vitesi parktan değiştirince aracı kilitleme, parka alınca kilidi açma, araç hız kazanınca kilitleme, sürücü kilidini açınca tüm kapıların kilidini açma gibi. Bunlar güzel Türkiye'mizde bulunan araçlarda yok tabi. Ama önümüzdeki günlerde nasıl olsa senelik bakım için servise gideceğim. Bunların hepsini de sorarım. Hiç sanmıyorum ama umarım olumlu cevap alırım...

aynı donanıma sahip araçlarımız var, R ye alınca müzik sesini kısıyor mu? geçen arkadaşımın arabasında gördüm. bizim araçta Bursada ben Antepte okuldayım.çok kafama takıldı.
bir gün dikkat edebilir misiniz?
saydığınız özelliklere ek, R konumunda sağ ayna aşağı inmesi,uzunlar yanınca sislerin kapanması,statik dönüş farı gibi diğer marka C segmentinde olup bizde olmayanlar malesef
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ocak 02, 2015, 09:04:43 »
aynı donanıma sahip araçlarımız var, R ye alınca müzik sesini kısıyor mu? geçen arkadaşımın arabasında gördüm. bizim araçta Bursada ben Antepte okuldayım.çok kafama takıldı.
bir gün dikkat edebilir misiniz?
saydığınız özelliklere ek, R konumunda sağ ayna aşağı inmesi,uzunlar yanınca sislerin kapanması,statik dönüş farı gibi diğer marka C segmentinde olup bizde olmayanlar malesef
Geri vitese alınca müziğin sesinin kısıldığını hatırlamıyorum. Tekrar dikkat ederim tabi, yalnız bi keresinde park ederken bluetooth kit ile telefonla konuşuyordum geri giderken kamerayı göstereceğine ekran konuşmada kalmıştı. Sizin saydığınız özellikler de hatırı sayılırmış ayrıca :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ocak 02, 2015, 13:31:02 »

Geri vitese alınca müziğin sesinin kısıldığını hatırlamıyorum. Tekrar dikkat ederim tabi, yalnız bi keresinde park ederken bluetooth kit ile telefonla konuşuyordum geri giderken kamerayı göstereceğine ekran konuşmada kalmıştı. Sizin saydığınız özellikler de hatırı sayılırmış ayrıca :)
Bende ,görüşme esnasında R ye alınca görüşmeyi kapattı diye hatırlıyorum.
Müzik kısılmasını bende hatırlamıyorum ve çok merak ettim açıkçası :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 02, 2015, 13:34:16 »
Kaan hiç olacağı aklına yatıyormu :) Toyota bu varsa bile kesin bir yerlerine girip aktif etmek gerekiyordur
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ocak 02, 2015, 14:20:22 »

Kaan hiç olacağı aklına yatıyormu :) Toyota bu varsa bile kesin bir yerlerine girip aktif etmek gerekiyordur
Aslında aklıma yapmıyor, hani olsaydı dikkatimi çekerdi, sonuçta müzik dinliyorum,bi anda ses kısılmış. Neden? R ye aldım diye :)
Ama işte umut fakirin ekmeği :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Ocak 02, 2015, 14:24:27 »
Geri vites biplemesini duymak için faydalı olurdu
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 02, 2015, 15:24:49 »

Geri vites biplemesini duymak için faydalı olurdu
Premiumda birde sensörler standart olunca var mıydı ya diye düşünülüyor
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ocak 02, 2015, 19:38:50 »
Bende ,görüşme esnasında R ye alınca görüşmeyi kapattı diye hatırlıyorum.
Müzik kısılmasını bende hatırlamıyorum ve çok merak ettim açıkçası :)
Baktım, geri vitese takınca ses kısılmıyor. Vitesi geriye aldıktan sonra bluetooth kit ile arama yaparsan ya da alırsan ekran arama ekranına dönüyor, ama boşa alıp tekrar geriye alınca kamera ekranı geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ocak 02, 2015, 20:13:54 »
Aslında aklıma yapmıyor, hani olsaydı dikkatimi çekerdi, sonuçta müzik dinliyorum,bi anda ses kısılmış. Neden? R ye aldım diye :)
Ama işte umut fakirin ekmeği :)

Yeti'de geri vitese aldığınızda müziğin sesi geri viteste ses yüksekliğini hangi seviyede ayarlamışsanız o seviyeye otomatik kısılıyor uzaktan kumanda ile kapıları kilitlediğinizde ilk basışta camlar açıksa kapanıyor daha sonrasında aynaları kapatıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ocak 02, 2015, 20:25:40 »
Yeti'de geri vitese aldığınızda müziğin sesi geri viteste ses yüksekliğini hangi seviyede ayarlamışsanız o seviyeye otomatik kısılıyor uzaktan kumanda ile kapıları kilitlediğinizde ilk basışta camlar açıksa kapanıyor daha sonrasında aynaları kapatıyor.

ne güzel wv grubu başka hakkaten. ince detaylar insanı aracına bağlar...
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ocak 02, 2015, 20:37:07 »
ne güzel wv grubu başka hakkaten. ince detaylar insanı aracına bağlar...

Hakikaten öyle küçük detaylar belki ama kullanışlı dış dikiz aynalarının altında biniş aydınlatmalı ledler arka bagaj aydınlatması 2 adet bir diğeri aynı zaman da çekip aldığınızda led el fenerine dönüşüyor içerideki en küçük tuş dahil ışıklandırmalı sayamayacağınız kadar saklama gözleri ve bagajda elektrik prizi bunlar güzel şeyler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 03, 2015, 12:30:04 »

Hakikaten öyle küçük detaylar belki ama kullanışlı dış dikiz aynalarının altında biniş aydınlatmalı ledler arka bagaj aydınlatması 2 adet bir diğeri aynı zaman da çekip aldığınızda led el fenerine dönüşüyor içerideki en küçük tuş dahil ışıklandırmalı sayamayacağınız kadar saklama gözleri ve bagajda elektrik prizi bunlar güzel şeyler.
Ben saydığınız bi kaç şeyi Seat Leonda gördüm.
R ye alınca Yeti'de sağ ayna aşağı iniyor mu? Kadran selamlama mevcut mu? Klimada auto ya basınca seviye ayarlanmıyor galiba onuda aktif ediyorlar.
Bence İç aydınlatmaları led ile değiştirmeyi düşünüyorsanız şehrinizde vagcom u bilen birileri yada bu işi(?) yapanlar var , onlara bu bazı özellikleri yaptırabilirsiniz.
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ocak 03, 2015, 13:03:42 »
Vagcom'dan bir çok özelliğin açılıp kapanabildiğini Skoda forumda görmüştüm. Araç Ambition standart donanımlara sahip dediğiniz kadran selamlama sanırım kapalı geri viteste aynanın aşağıya inmesine dikkat etmedim ama sanırım oda kapalıdır. Yol bilgisayarı ekranında  silecek ve far ayarlarına kadar araçla ilgili tüm ayarlamaları yapabiliyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 03, 2015, 13:28:02 »
Vagcom'dan bir çok özelliğin açılıp kapanabildiğini Skoda forumda görmüştüm. Araç Ambition standart donanımlara sahip dediğiniz kadran selamlama sanırım kapalı geri viteste aynanın aşağıya inmesine dikkat etmedim ama sanırım oda kapalıdır. Yol bilgisayarı ekranında  silecek ve far ayarlarına kadar araçla ilgili tüm ayarlamaları yapabiliyorsunuz.
Hatta XDS sisteminin çalışma yoğunluğu bile ayarlanabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 03, 2015, 13:57:30 »

Belki daha fazlası yapılıyor vagcomdan, geçen arkadaşım amerikan sinyal yaptırdı mesela. Amerikan park modülü vs kullanılmadan,vagcomdan :)
Geri viteste aynanın aşağı inmesi çok güzel ben çok beğenmiştim :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 32000
« Yanıtla #57 : Ocak 07, 2015, 12:27:20 »
bir şey sormak istiyorum ayna kapatma olmayan araca gerekli parçalar alınarak ayna kapatma işlemi yapılabilirmi sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Ocak 07, 2015, 12:29:22 »
Aynalar otomatik ise neden olmasın.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ocak 07, 2015, 12:30:59 »
bir şey sormak istiyorum ayna kapatma olmayan araca gerekli parçalar alınarak ayna kapatma işlemi yapılabilirmi sizce?

yapılır ama bence uzun iş neden dersen.

motorlu aynalar alınıp takılacak ona göre kapatıp açma sistemi döşenecek falan falan...
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah