Gönderen Konu: Kumanda ile Yan Aynaları Kapatma  (Okunma sayısı 17465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: Kumanda ile Yan Aynaları Kapatma
« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2014, 14:05:06 »
Avensis T27 kasacılar Burak Murat arkadaşımızın peşinden takılalım... Maşallah ya, kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun. Daha modülü falan almadan nasıl takılacağını saatlerdir fotoları ile özelden mesajlarla anlattı.  :alkis: :alkis: :alkis: Kaynağımız hazır yani
Murat hocam burak murat bey yeni konu açıp resimli montaj anlatımını ve yurt dışı aldığı linkleri eklerse bizlerde faydalanmis oluruz.Benimde niyetim var alıp kendimde takabilirim fakat önce doğru ürünü bulmak önemli.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2014, 14:05:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2014, 14:07:37 »
Murat hocam burak murat bey yeni konu açıp resimli montaj anlatımını ve yurt dışı aldığı linkleri eklerse bizlerde faydalanmis oluruz.Benimde niyetim var alıp kendimde takabilirim fakat önce doğru ürünü bulmak önemli.

Valla Cavit abi kendisi almış yukardada linkini vermiş. Kullanıyormuş dün baya bana ne nasıl yapılır anlattı, resimleri ile birlikte. Kolaya benziyor ama ben bu zamana kadar hiç arabanın bir kapağını sökmediğimden önce sökmeye cesaret edebilmem lazım :) Bu zamana kadar yaptığım tek şey Speed Limiter dı.

İşte hazır yapan ve aynı araçtanda olunca inşallah Burak Murat hocam konuyu açar ve bizde hazıra konmuş oluruz.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 31, 2014, 14:24:08 »
Önceki mesajımda ayna modülünün linkini vermiştim ama tekrar vereyim.
http://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.html

Ayrıca araç içi monitör ve geri görüş kamerası da sipariş verdim. Kamerada gece görüş yok.
http://www.aliexpress.com/item/Mini-170-degree-Anti-Fog-Glass-Car-Auto-Rear-View-Reverse-Reversing-Backup-Parking-Park-Waterproof/1126255146.html
http://www.aliexpress.com/item/4-3-inch-Ultra-thin-Car-Monitor-TFT-LCD-mirror-2-video-input-fit-for-car/2045550785.html

Boş zamanım olduğunda, monitör ve kamerayı takacağım zaman ayna modülünün bağlantı şemasını da fotoğraflar anlatırım. Ancak şu an havalar müsait değil ve monitör henüz gelmedi.
 :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 31, 2014, 14:30:08 »
Burak bey çok teşekkür ederim.Montaj resimlerini bekliyoruz.Çinden sekiz adet ürün bekliyorum henüz elime geçmedi ürünlerim elime geçtiğinde siparisi verecegim.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ocak 01, 2015, 00:26:05 »
Bugün Burak Murat arkadaşımızın verdiği linkteki ürünü aliexpressten sipariş geçtim, ilk defa yurtdışı alışverişi yaptım. Biraz önce baktım takip numarası falan vermişler kabul edildi falan diyor, inşallah elime ulaşır. Burak Murat arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım. Ürün gelince desteklerini bekliyorum. Avensisciler olarak bir konumuz olsun, arabamıza aldıklarımız ve yaptıklarımız diye, takibi kolay olur böylece. 10 20 dolarları görünce insanın alası geliyor
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 01, 2015, 08:38:50 »
Lexusuna yillar once kapi acmaya uzun basildiginda tum camlari aynalari falan actirip yine kilitlemeye uzun basinca herseyi kapattiran toyota Turkiyedeki modellerini neden bu kadar bosaltip mustersini yorar ki. Cepten yiyor farkinda degil. Nokia gibi olacak :)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 01, 2015, 10:19:14 »
Bugün Burak Murat arkadaşımızın verdiği linkteki ürünü aliexpressten sipariş geçtim, ilk defa yurtdışı alışverişi yaptım. Biraz önce baktım takip numarası falan vermişler kabul edildi falan diyor, inşallah elime ulaşır. Burak Murat arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım. Ürün gelince desteklerini bekliyorum. Avensisciler olarak bir konumuz olsun, arabamıza aldıklarımız ve yaptıklarımız diye, takibi kolay olur böylece. 10 20 dolarları görünce insanın alası geliyor

vaay abi modifiyelere başlamışsın hayırlı olsun bu arada konuyu ve resimleri merakla bekliyorum.

aslında geri vitese takınca aşağı inen ayna ve cam kapatma modülü olayı olsa kesinlikle uğraşırım ama büyük şehirde yaşamadığım için bırak ayna kapatmayı:
aracı 4 araçlık yere park etsemde sorun olmuyor her yer boş çünkü :rofl: :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Ocak 01, 2015, 10:21:10
Önceki mesajımda ayna modülünün linkini vermiştim ama tekrar vereyim.
http://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.html

Ayrıca araç içi monitör ve geri görüş kamerası da sipariş verdim. Kamerada gece görüş yok.
http://www.aliexpress.com/item/Mini-170-degree-Anti-Fog-Glass-Car-Auto-Rear-View-Reverse-Reversing-Backup-Parking-Park-Waterproof/1126255146.html
http://www.aliexpress.com/item/4-3-inch-Ultra-thin-Car-Monitor-TFT-LCD-mirror-2-video-input-fit-for-car/2045550785.html

Boş zamanım olduğunda, monitör ve kamerayı takacağım zaman ayna modülünün bağlantı şemasını da fotoğraflar anlatırım. Ancak şu an havalar müsait değil ve monitör henüz gelmedi.
 :saygi:

burak kardeş bu ürünün montaj videolarını bekliyoruz özellikle elektriği nereden ve nasıl aldınız ön konsola gelen ekranı nasıl gizlediniz bunlar önemli.
Çıkma double din bulamazsam açıkçası geri vites kamerası düşünüyorum ama önceliğim makyajlı kasanın double dinininden bulup takmak.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 01, 2015, 10:25:57
Valla Cavit abi kendisi almış yukardada linkini vermiş. Kullanıyormuş dün baya bana ne nasıl yapılır anlattı, resimleri ile birlikte. Kolaya benziyor ama ben bu zamana kadar hiç arabanın bir kapağını sökmediğimden önce sökmeye cesaret edebilmem lazım :) Bu zamana kadar yaptığım tek şey Speed Limiter dı.

İşte hazır yapan ve aynı araçtanda olunca inşallah Burak Murat hocam konuyu açar ve bizde hazıra konmuş oluruz.

abi fotolar sendedir. kapı döşemesi falan sökmek gerekiyor mu? Arkadaşa iş olmasın şimdi sonra paylaşacağım dedi ama aklıma takıldı,kapının sökülüp sökülmeyeceği
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ocak 01, 2015, 11:13:24 »
Yok benim ayna kapama için kapıyla işimiz yok.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 01, 2015, 12:01:32 »
Birde cam kaldırma modülü konusunda bilginiz var mı Burak bey?
Yada yeni Corollalar için hareket halinde kapıların kilitlenmesi?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 01, 2015, 12:47:14 »
Birde cam kaldırma modülü konusunda bilginiz var mı Burak bey?
Yada yeni Corollalar için hareket halinde kapıların kilitlenmesi?

corollalarda cam kaldırma ve otomatik kilitleme bildiğim kadarıyla modülle hallediliyor yanlış hatırlamıyorsam. şu aracın kodlarının okunduğu sokete bir modül takılıyor
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 01, 2015, 12:56:09 »
Geri vitese aynalarin asagi inmesi PIC programlama ile yapilabilir belki ama ne kadar saglikli olur bilmiyorum. Camlar CANBUSlu ise takilamiyor. Daha once forumda konusulmustu.

Havalar duzeldiginde ayna modulunu sokup bastan fotograflayarak takacagim. Monitor henuz gelmediginden boyutlarini bilmiyorum. Sol diregin altina yerlestiririm diye dusunmustum. Arac kamerasinin ekranini kullansam daha guzel olurdu ama kamera dikiz aynasinin arkasinda kaliyor.

Monitor ve kameranin elektrigini park sensoru modulunden almagi dusunuyorum. Tabi once modulu nereye koyduklarini bulabilirsem.  :) bulamazsam on kapi esiginden gecen kablolardan geri vites lambasininin kablosunu bulur elektrigi oradan alirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 19000
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 01, 2015, 14:35:33 »
20km yi geçince kapıları otomatik kilitleyen modül olsa çok iyi olurdu :) Hiç değilse artık eşimden kapıları kilitlememişsin lafını duymam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 01, 2015, 15:21:54 »
20km yi geçince kapıları otomatik kilitleyen modül olsa çok iyi olurdu :) Hiç değilse artık eşimden kapıları kilitlememişsin lafını duymam :)
Corolla'da nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Avensis'te @Murat Köse (28015) bey kapı kilitleme butonuna 10 saniye basarak bir şeyler yapmıştı. Detaylı olarak hatırlamıyorum ama kendisinin yardımcı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Ocak 01, 2015, 15:24:52 »
Ben avensiste yaptım ama arabada var olan bir sistemi açtım kapadım. Corollanın sisteminde hiç yok herhalde bir bilgim yok maalesef. Bizim arabaların kullanma kılavuzunda yazıyor, Corolla da yazmıyormu?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 01, 2015, 19:00:19 »

Ben avensiste yaptım ama arabada var olan bir sistemi açtım kapadım. Corollanın sisteminde hiç yok herhalde bir bilgim yok maalesef. Bizim arabaların kullanma kılavuzunda yazıyor, Corolla da yazmıyormu?

Corolla'nın klavuzunu a'dan z'ye okudum diyebilirim. Öyle bir şeye rastlamadım maalesef..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ocak 01, 2015, 19:37:49 »
Demek ki böyle bir özellik sizin aracınızda fabrikasyon olarak yok
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 01, 2015, 19:45:56 »
Demek ki böyle bir özellik sizin aracınızda fabrikasyon olarak yok

ezmeyin abi bizi :( koymamışlar malesef, kapıları kilitleme alışkanlığım var ama insan lükse kaçmak istiyor. yola çıkayım hop kilitlesin :D
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ocak 01, 2015, 22:33:50 »

ezmeyin abi bizi :( koymamışlar malesef, kapıları kilitleme alışkanlığım var ama insan lükse kaçmak istiyor. yola çıkayım hop kilitlesin :D

70lira verdiğin araçta bunu beklemek lüks değildir bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 01, 2015, 22:38:41 »

tabiki lüks değil baz donanım fiyatı 50.000 TL olan araç Corollada yok Symbol de var.
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 67 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ocak 01, 2015, 22:40:14 »
2000 model megane'de vardı. Kapı çok kilitlenip açılıyor diye iptal etmiştik. Yeni Corolla'da mutlaka vardır diye düşünüyorum. Servise gittiğinizde sorun.  :saygi: