0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel araç ve ii paylaşım her araç için takılabilir mi ? her araçta kullanılabilir mi ? ayna için içten düğme ile kapanmalı sistem olması gerek sanırım farlar için tüm araçlara modül takılarak yapılabilir mi ?
Aliexpress'ten 9 dolara aldğım ayna kapatma modülünü bugün taktım. Gayet güzel oldu. Kontak açıkken kapılar kilitlenip açıldığında aynaları açma-kapama yapmıyor. Ayrıca içerdeki buton da iptal olmadı. http://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.html
Ben de alsam modülü kendim takabilit miyim?
Evet voltmetre yardimiyla en fazla yarim saatte takarsiniz. Voltmetre yoksa 12voltluk ampulun bir ucunu saseye digerini kablolara degdirerrk hangi kablonun ne oldugunu tespit edebilirsiniz.
Murat Kose hocam kumandasi yok. Kapilar kilitlenince aynalar otomatik kapaniyor. Kibrit kutusu buyuklugunde modul var. Ayna soketindeki ilgili kablolara baglandiginda kapilar kilitlenince iceriden butona basmis gibi aynalar kapaniyor. Kilit acildiginda ise ayni sekilde aynalar aciliyor.
Peki araba içinde iken otomatik kilitleme yada manuel kilitleme yaparsak yine devreye giriyor mu?
Kontak açıksa devreye girmiyor. Yani araba çalışırken veya yarım kontak durumunda devreye girmiyor
Burak hocam, sendeki de T27 Avensis ti değil mi? Bana bundan alsana Yada bana bundan nasıl alınacağını öğretirmisin? Hangisi kolayına gelirse
İlkan bey telefondan girdigim icin aracinizin ne oldugunu, dolayisiyla garanti durumunu bilmiyorum ama ayna kapatma modulu icin 150-200 lira cok fazla. Kendiniz takamazsaniz elektrikcinin 20-30 liradan fazla alacagini sanmiyorum. Cunku toplamda 5-6 kablo baglanacak.
Aracım 2014 ocak çıkışlı corolla. Garantisi devam ediyor, yine de tavsiyenize uyup ürünün siparişini verdim. Size ne kadar sürede gelmişti? Ayrıca önerebileceğiniz cam kapatma ve gündüz farı açma modülleri de var mıdır?
Benimki 42 günde gelmişti. Şu an yılbaşı yoğunluğu olduğundan siparişiniz daha da geç gelebilir. Camlarınızda CANBUS varsa normal modül takılamıyor. Yine çinden OBD soketli kapatma modülleri varsa bakmanızı tavsiye ederim. Gündüz farı konusunda bilgim yok ama selektör yapınca aktif hale gelebilir. Bilen arkadaşlar yardımcı olur diye düşünüyorm.Ayna kapatma modülünü takınca aracınızın elektrik donanımı garantiden çıkıyor olabilir.