0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Arkadaşlar,Bende de 2015 corolla var ve üzerinde fabrika çıkışlı Turanza ER300 mevcut. Hayatımda böyle bir lastik görmedim, duymadım. Arkadaş resmen jantların üzerine beton dökmüşler ve onun üzerinde gidiyorsun. daha aracım 11.000 Km de ve değiştirme fikrim mevcut. genellikle tüm form da yaz lastiği için goodyear efficientgrip performance methediliyor. hepsiburada sitesinde 155 TL. Gayet makul. Ne yapmalıyım bilmiyorum lastiklerim 2015 Ocak üretimi ve daha 11.000 Km de, ilk defa sıfır corolla aldım ve ilk başlarda pişman oldum, bu nasıl bir konfor diyerek. Küçücük kasis veya çukurlarda zıplatıyor araç ama araştırınca lastiklerden olduğunu anladım. sizler daha iyi bilirsiniz goodyear efficientgrip performance aldığımda şuan yaşadığım konforsuzluk yok olur mu?ayrıca kışın 3-4 ay için kış lastiği almayı düşünmüyorum. sadece aracıma hafta sonları biniyorum.
Selam Arkadaşlar,Bende de 2015 corolla var ve üzerinde fabrika çıkışlı Turanza ER300 mevcut. Hayatımda böyle bir lastik görmedim, duymadım. Arkadaş resmen jantların üzerine beton dökmüşler ve onun üzerinde gidiyorsun. daha aracım 11.000 Km de ve değiştirme fikrim mevcut. genellikle tüm form da yaz lastiği için goodyear efficientgrip performance methediliyor. hepsiburada sitesinde 155 TL. Gayet makul. Ne yapmalıyım bilmiyorum lastiklerim 2015 Ocak üretimi ve daha 11.000 Km de, ilk defa sıfır corolla aldım ve ilk başlarda pişman oldum, bu nasıl bir konfor diyerek. Küçücük kasis veya çukurlarda zıplatıyor araç ama araştırınca lastiklerden olduğunu anladım. sizler daha iyi bilirsiniz goodyear efficientgrip performance aldığımda şuan yaşadığım konforsuzluk yok olur mu?ayrıca kışın 3-4 ay için kış lastiği almayı düşünmüyorum. sadece aracıma hafta sonları biniyorum.Mesaj Birleştirildi: Ekim 25, 2016, 13:50:10bu arada sitelede virajlarda çok kayma yapması, patinaj çekmesi vs. deniyor. Kullananların fikri nedir*
N11 de indirim varken alalım diyoruzNokian iki modeli var biri Line diğeri iLine . arada 1 harf var ama farklılık çok Bir diğer seçenekte Falken ziex ZE914. sizce hangisi?
Hepsiburada da nokian lastik fiyatı 172 lira ve montaj hediyesi varhttp://www.hepsiburada.com/nokian-line-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili-2016-p-OTKMT428317?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.oto.pla&gclid=CIih2MaMoNACFQ4R0wodW9gC9A
Crosclimatenin 265 lira olduğunu düşünürsek üzerine sava marka kış lastiğide 150 lira dersek Crosclimate parasına 35 lira daha koyarak hem yazlık hem kışlık alınır gibi
Her degisimde 80 - 100 lira para istemeseler ve lastikleri koyacak yer oldugu muddetce bence mantikli.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi