0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Crosclimatenin 265 lira olduğunu düşünürsek üzerine sava marka kış lastiğide 150 lira dersek Crosclimate parasına 35 lira daha koyarak hem yazlık hem kışlık alınır gibi
Her degisimde 80 - 100 lira para istemeseler ve lastikleri koyacak yer oldugu muddetce bence mantikli.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğukta çok fark ediyor Turanzalar, bir de eskiyince.
MerhabaTopiğin hepsini okudum. Goodyear EGP Performance almaya karar verdim. Van'da aradım taradım lastiği satan bayi yok. Goodyear merkezle irtibata geçtim evet bulunduğunuz ilde lastik satışımız yok dediler, şaka gibi. Ben de gittim diğer bayilere CP5 2016 üretim 800 TL Michelin Primacy3 2016 Almanya üretim 900 TL fiyat aldım bayiden. Ama gel gör ki Goodyear 175 TL internette. Nasıl aklımda yer edinmişse hala kararsızlık yaşatıyor bana. Tak çıkar derken Goodyear'da 750'ye gelecek. Değer mi değmez mi bilemedin Bu arada Michelin üretim yeri konusunda bazı efsaneler okumuştum, İspanya üretimin çabuk balon yaptığı konusunda. Bugün bayiye sordum lastikler Almanya üretimi diye. En son giderken İspanya üretimi olanları 850'ye veririm dedi. Demek ki dedim üretim yerinin önemi varmış. Bunu da bilgilendirme amaçlı yazayım dedim
225/45/17 olarak hangi lastiği tavsiye edersiniz? "bi arkadaş" düşünüyorda
Kaan ne zaman eskittin lastikleri..
Aracimda orj. Lastik 195/60/15Almak istedigim 195/65/15Uyarmi .?
otohaber'de continental premium contact 6'nın lansman haberi vardı. cpc5'e göre çok daha başarılı sonuçlara imza atmış. cpc5 bu kadar tutulmuşken cpc6 ile önümüzdeki sezona damga vuracaklar gibi gözüküyor.
Merhabalar,205/65/15 ebat yazlık lastik alacağım. Araç 98 Camry. - Michelin Energy Saver- Continental Premium Contact 5- Goodyear Efficient PerformanceKonforlu, sessiz, ıslak ve kuruda iyi tutunan, sağlan/güvenilir lastik olmasını isterim.Şuan 2011 yılına ait Bridgestone Turanza ER300 kullanıyorum.