0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda kullanıcı arkadaşların yorumlarına istinaden falken ze914 model lastiklerin siparişini vermiştim bugün elime ulaştılar. Kumho kh27 ile Falken ze914 arasında çok gittim geldim ama yerli üretim olması ve inceleme fırsatım olması ze914 modeline karar vermeme sebep oldu. Yardımcı olan Herkese teşekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk
Görüşlerinizi paylaşır mısınız .
Ze914 için çok güzel yorumlar var internet aleminde, ben good year egp almayı düşünüyorum ama falken hep aklımı çeliyor. Ara ara bilgi paylaşımı yaparsanız memnun olurum.Teşekkürler.
bende sizin gibi goodyear düşünüyordum fakat gerek forumda bazı arkadaşların sorun yaşaması gerekse ülkemizdeki yol şartlarına göre materyalinin yumuşak olması sebebiyle vazgeçmiştim.biraz daha süre geçtikten sonra kuru/ıslak zemin panik frende test etmeyi düşünüyorum ve bayramda uzun yolculuğa çıkmayı planlıyorum. Kısmet olursa yaşadığım olumlu olumsuz konuları paylaşmaya çalışırım.
15.000 Km yapmış Falken ze914Arkalar daha iyi durumda, servise gidersem yer değiştireceğim.
Peki yol tutuşu fren performansı nasıl ?