0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaTopiğin hepsini okudum. Goodyear EGP Performance almaya karar verdim. Van'da aradım taradım lastiği satan bayi yok. Goodyear merkezle irtibata geçtim evet bulunduğunuz ilde lastik satışımız yok dediler, şaka gibi. Ben de gittim diğer bayilere CP5 2016 üretim 800 TL Michelin Primacy3 2016 Almanya üretim 900 TL fiyat aldım bayiden. Ama gel gör ki Goodyear 175 TL internette. Nasıl aklımda yer edinmişse hala kararsızlık yaşatıyor bana. Tak çıkar derken Goodyear'da 750'ye gelecek. Değer mi değmez mi bilemedin Bu arada Michelin üretim yeri konusunda bazı efsaneler okumuştum, İspanya üretimin çabuk balon yaptığı konusunda. Bugün bayiye sordum lastikler Almanya üretimi diye. En son giderken İspanya üretimi olanları 850'ye veririm dedi. Demek ki dedim üretim yerinin önemi varmış. Bunu da bilgilendirme amaçlı yazayım dedim
ben paylaştığım fotoğrafı gördükten sonra bütün fikrim değişti. Ankara gibi bir metropolde 6000 km de balon yapan lastik Vanda malesef ki bu kadar bile dayanmayabilirCPC5 bence ideal bir lastik
CP5'ler için fena fiyat almamışsınız.Ben CP5'in 195/60/15 ebatını kullandım ve memnun kaldım, tavsiye ederim.
Hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun 6000 km yapmış EGP
Hımm aslında düşünülebilir demek Ufuk abi ve @Ogün Cetinkaya (29657) abi, NANKANG markaya baktınız mı? Drift araçlarında yaygın bir şekilde kullanıyorlar. benim dikkatimi çekmişti bayaaaa
Falken kışlık aldım Ogünün tavsiyesi üzerine.Sağolsun çok faydası oldu Ogünün...Memnunda kaldım güzel lastik. Aldığım yerde Dunlopla beraber satılıyordu. Genelde alt markalarla beraber satılıyor. Kalite olarak da Dunlopun alt markası olacak bir lastiğe benzemiyor.. Zaten etiket değerleri ve fiyatı aynı Alt markada fiyat farkı oluyor. Bu gidişle Dunloop alt marka olabilir...Bu arada jantlara bayıldım Ufuk bey, Uzun zamandır budur dediğim bir jant olmamıştı. Çok güzel duruyor. Araba üzerinde de görmek isteriz.
Benim corolla da 205/55/16 var bu 55 ne dir. Yanak ebatı düşük olunca ne oluyor. Yeni alırken bunu 65 mi almalıyım. Aile aracıdır E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu 55 orjinal ebatımı peki. Aile aracı dememdeki sebep ince yanak, acayip acayip çelik jant, aracı pastırma Vs. Gibi değişiklikler Yapılmamış olması.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım ben 60 yada. 65 daha konforlu olur diye düşünüyordum. Sanki biraz sert gibi bunlar. Tabi son dönemi lastiğin 2012 model oda etkilidir muhtemelen.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi