0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ucuza kaçmayım diyorum kaan, parasal sıkıntı yok ze914 dar durumda alacağım tek lastik egp'nin ömrü konusunda endişelerim var biraz Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2016, 11:56:33satıcıyla görüştüm 2015 27.hafta üretimmiş.
Fiyat farki az degilmis o ebatta crossclimate ile egp xl arasi. Kullanim sartlari da onemli, kis kosullari orta mertebede kullaniliyorsa cc daha mantikli. Ama asiri sicak (bunda gercek 4 mevsimlerin performansini zaman gosterecek) ve asiri karli yerlerde iki takim lastik.205-55-16V primacy 3 leri hallettim. Kampanya vardi, 225TL,2016 Ocak, Almanya uretimi. Yazliklar energy saver T idi. Ses problemi zaten yoktu, bunlar cok az daha daha iyi gibi. Konfor iyi ama daha tok bir lastik gibi duruyor.
kışın biz kar yağdığında Seat Leonla bu lastikle yanlıyorduk buda göz ardı edilmemeli. Kış lastiğiyle kaymayan bi fiesta vardı, bide CC ile yanlayan Leon. (Yanlamadan kastım kalkışta sarma, direksiyon manevrasıyla arkayı bırakma vs)
Aldığınız marka model nedir?
Hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun 6000 km yapmış EGP Lastik konusunda bir türlü 'ülke koşullarını' kabullenemiyoruz gibi geliyor bana. Mesaj Birleştirildi: Nisan 15, 2016, 16:25:02Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 15, 2016, 16:24:48Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 15, 2016, 15:35:38Hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun 6000 km yapmış EGP ofis arkadaşım geçtiğimiz haftalarda bir çukura girerek 6 aylık Goodyear EGP nin birini ıskartaya çıakrdı bile.Lastik konusunda bir türlü 'ülke koşullarını' kabullenemiyoruz gibi geliyor bana.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 15, 2016, 15:35:38Hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun 6000 km yapmış EGP ofis arkadaşım geçtiğimiz haftalarda bir çukura girerek 6 aylık Goodyear EGP nin birini ıskartaya çıakrdı bile.Lastik konusunda bir türlü 'ülke koşullarını' kabullenemiyoruz gibi geliyor bana.
Hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun 6000 km yapmış EGP