0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu fotolar yardımcı olacaktır arkadaşlar bende değiştirmeyi düşünüyorum bunların fiyatı işçilik de dahil 240₺
Kesinlikle Goodyear Efficient Grip derim, eski corollama sıfır almıştım, 3 bin km kullanmak nasip oldu, çok güzel bir lastikti, tanesini 169TL ye almıştım.
Şu an yeni kasa corolla aracimda fabrika çıkışı turanza var Kışlık lastik petlas yaz geldi soktumTuranzalari taktım çok farkediyor hakikaten sert lastik konfor farkını lastik degisince farkettim.Fakat sadece konfor farkıYol tutus uzun ömür abs sık devreye girme sorunu yok önceki aracimda da turanza almıştım gayet memnundum konfor hariç.Islak yol performansında sorun yaşamadım.Goodyear ve Michelin tavsiye ediyorlar yumuşak hamur diyeSizce Goodyear mı alayım Michelin mi Ayrıca yumuşak hamur çabuk biter diyorlar dogrumudur
Bugün Turanzaları lastikçiye verip üzerine cüzzi sayılabilecek bir fark ödeyip 4 tane Michelin Crossclimate aldım , 1 saat kullandım henüz. İlk izlenimlerim ise direksiyon hafifleşmesi hissedilir derecede , yol tutuş da gayet güzel. Bakalım biraz daha kullanıp , (uzun yolsa , ıslak zeminde v.s. ) yine yorum yazarım
CPC5 i genelde kullanmayanlar tavsiye ediyor. Kullananlar çok memnun değil. Dediğiniz gibi ilk başta çok güzel geliyor ama kullandıkça çok çabuk eskidiğini söylüyor sahipleri. Dayanımı çok düşükmüşBende michelin enery saver düşünmeye başladım ilerisi için
Crossclimate için ne yazlık performansı, ne kışlık performansı iyi olabilir diye olumsuz tahminler duyuyorduk. Daha önce kullanana rastlamamıştım. Tecrübeleriniz ve yorumlarınız önem arzediyor.
ne zormuş yahu lastik seçmek. kullandığım yol nedeniyle yumuşak lastik tercih edemiyrum. parkeli kasisli, köstebek yuvalı rögar boşluklu yollarda kullanıyorum aracımı, 205-55-16 lastiğim goodyear efficentgripti. forumdan okuduğum kadarıyla yumuşak bir lastikmiş ve 30.000 de bitti resmen yüzeyi parçalandı. Niyetim nokian almaktı ama akıbeti bu yönde olucak diye vazgeçtim. sert ve dayanıklı lastik olan bridgstone hakında okuduğum yorumlardan sonra alınmayacak bir lastik izlenimi oluştu. kararsız kaldım.