0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Yazlık şimdiye kadar hep Michelin kullandım. Artık yazlıkta da gözüm kapalı nokian tercih ederim. Refersnasım şu olacaktır: kışlığı bu kadar kaliteli olan lastiğin yazlığı da çok kalitelidir diye düşünüyorum. -Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Yazlık Michelin den daha yumuşak geldi bana.
Ben kışlık nokian aldım. Muş'un karında kışında kullandım. Performansı süperdi. Daha önce kışlıkta hep continental kullanmıştım ama nokian bariz önde bir lastik. Yazlık şimdiye kadar hep Michelin kullandım. Artık yazlıkta da gözüm kapalı nokian tercih ederim. Refersnasım şu olacaktır: kışlığı bu kadar kaliteli olan lastiğin yazlığı da çok kalitelidir diye düşünüyorum. Kışlık nokianlarla test amaçlı tamamen buz zeminde yaptığım frenleme ve kalkışta en ufak bir kayma ya da patinaj hissetmedim. Çok çok beğendim. Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Yazlık Michelin den daha yumuşak geldi bana.
Nizam Bey,Kışlık bende Nokian kullanıyorum.Hakkaten iyi lastik.yalnız yazlıkta durum düşündüğünüz gibi değil.Size Goodyear Efficentgrip performance lastiklerini şiddetle tavsiye ederim.Ödüülü bir lastikdir ve Türkiye yolları için çok uygundur.Önceki aracımda da kullandım.Bilginiz olması açısından;Adac'ın 2015 -205/55 R16 H ebat Yaz lastikleri testinde Goodyear 2.ci sırada.Nokian 12.cihttps://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2015_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=228381&SourcePageId=31821
Şunu belirtmek istiyorum. Yaz lastiğinin dayanımı daha düşük olabilir. Çünkü daha yumuşak hamurlu diye okudum hep. Ama bazı testlerde alan tekrar almak istiyor. Merak ettiğim bir ürün Kış lastiğinin yapısı yaz lastiğinden çok farklı. Bu yüzden karşılaştırmayı kış lastikleri arasında yapabilirsiniz bence