0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
internetten aldıgımız lastiklere güvenebilirmiyiz? hepsiburada'nın fiyatları gayet makul bayii fiyatlarına göre
Good Year EGP almayı düşünenler için şu anda fırsat diyebileceğimiz fiyata satılıyor PttAvm'de. Üretim son bir yıl içinde yazıyor. Ölçüsü 205/55/16.Fiyat 166 lira.http://www.epttavm.com/item/16585860_goodyear-20555r-16-91v-efficientgrip-performance-oto-yaz-lastigi?utm_medium=email&utm_source=transactional&utm_campaign=28-03-2016-oto-aksesuar
Arkadaşlar yokohama bluearth ae50 200tl ye alınır mı yoksa contipremiumcontact 5 mi alsam 220 karar veremedim hangisini daha uzun ömürlü olur
bu fiyatlar michelin yada brisgstonela kıyaslayınca 4 lastikte 350-400 liraya kadar fark yaratıyor. 2 yılda biten goodyerlarım olmasına rağmen, bu fiyat farkı nedeniyle alsam mı diye düşünmüyor değilim
Geçen hafta 195/60/15r goodyear performans yaz lastiği fiyatı en düşük 185 tl fiyat verdiler .İnternetdeki fiyatalar yüksek geldi bana ,ayrıca mıchelin e.saver 220 l continental cp5 2016 üretim yılı 180 tl idi. Satıcı Goodyear 2015 üretim 37 hafta olduğunu söyledi.
Cpc5 ve Egp 'nin yarı fiyatına Kumho'nun Sense KR26 modeli satılıyor. Yeni lastik olduğu için pek fazla bilgim yok. 215/55/R17 ebat için KR26 veya KU31 den biri tercih edilecek olursa sizce hangisi tercih edilmelidir?
Forester için Falken ZE914 bulamadığımdan Kumho KU31 aldım, BRZ jantları ile kullanacağım,aceleniz yoksa önümüzdeki hafta yorum yapabilirim.
Zar zorda olsa o falkenleri buldum ben ufuk abi ve cok memnunum [emoji4]
Sorma Ogün, deli gibi aradık lastiği 215 55 17 yada 225 55 17 her ikisine de razıydık, bir yerde 3 adet bulduk başka bir yerde 1 adet daha bulamadık Kış lastiklerini sökebilmek için almam gerekti KU31 aldım, hayırlısı bakalım.Sende güle güle, kazasız belasız günlerde kullan, lastiğin kralını almışsın
Ufuk abi ankarada yagdiran oto lastik var hic gorustun mu. Olmasada buluyor o adamlar falken. Kumhodan dondum bu lastige. Jant buyuttum ve arastirirken bu lastigi buldum. Dedigin gibi zor oldu bulmam ama iyiki bulmusum yol tutusu inanilmaz guzel gercekten Tesekkur ederim abiKu31 den memnun musun abi. Ben sevemedim o lastigi bir turlu
Sanırım görüşmüşüzdür 20'den fazla yer ile görüğünce aklımda kalmadı Ogün ama bulursam yine talibim ZE914'e.Daha önce eski modeli ZE912 kullanmıştım, ondan önce kullandığım markaları ve bilinen tüm önyargıları yıkmıştı bende.KU31 daha kullanmadım, BRZ jantlarında kuzu kuzu bekliyorlar, kısmetse bu hafta sonu Subo'ya detaylı bakım yapacağım, Pazartesiden itibaren detaylı incelerim.Benim gördüğüm kadarıyla KU31'den genellikle aracı sakin kullananlar memnun değil, lastiği ısıtıp sonra kullananlar memnun.Ben zaten AWD kullanacağım ve pek sakin kullanamıyorum o yüzden memnun kalacağımı düşündüm.
yine talibim ZE914'e.Daha önce eski modeli ZE912 kullanmıştım, ondan önce kullandığım markaları ve bilinen tüm önyargıları yıkmıştı bende.BRZ jantlarında kuzu kuzu bekliyorlar, kısmetse bu hafta sonu Subo'ya detaylı bakım yapacağım, Pazartesiden itibaren detaylı incelerim.