0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahibinden de 225 55 17 ze914 satılıyor
Falken Dunlop'un alt markası mı abi? 914 için bayaaa iyi yorumlar okudum ama dayanım gidişat nasıl olur ki?birde BRZ jantı derken abi
Size zahmet özelden link verebilir misiniz ?Bilmiyorum Kaan, belki aynı grubun üreticileri olabilir, hiç Dunlop kullanmadım belki Japon markası olup ısınamadığım tek markadır kendisi 914 için Ogün gerekeni yazmış, hakkını verince hakkını veren lastik Bunlarda bizim Subo'nun yeni papuçları
Hımm aslında düşünülebilir demek Ufuk abi ve @Ogün Cetinkaya (29657) abi, NANKANG markaya baktınız mı? Drift araçlarında yaygın bir şekilde kullanıyorlar. benim dikkatimi çekmişti bayaaaa
Forester için Falken ZE914 bulamadığımdan Kumho KU31 aldım, BRZ jantları ile kullanacağım,aceleniz yoksa önümüzdeki hafta yorum yapabilirim.
sonunda dün bridgstone T001 modelini aldım, 200 km yaptım fena bir lastiğe benzemiyor güvenilir ve sağlam olsunda konforsuzluğuna ve sesine katlanabilirim
Ben 2014 yazında almıştım 200 tl idi o zaman. 205/55/16 Germany
En az %20 artmis gorunuyor. Neredeydi acaba bu fiyat?
2013 Mayıs 205/55/16 Primacy 3 aldım 200TL X4 =800 TL almıştım Hakan'cım..Bridgestone ER300 Turanza için 660 TL fiyat almıştım,o farkı bir daha vermem.. Al Bridgestone devam et,daha önce kullandım sorun yaşamadım..
Ilginc bir tecrube olmus, benzer durumlar var mi bakmak lazim. Uretim yeri ne idi acaba?En az %20 artmis gorunuyor. Neredeydi acaba bu fiyat?
İyi ki sert Turanza'yı almamışsın.