0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goodyear EGP ve Michelin Primacy 3 kullanan uyelerimiz mevcut. Asinma, konfor, kavrama ve frenaj vb noktalardaki tecrubelerini paylasabilir mi, ebat ve km bilgisi de vererek.
Lastik hiz endeksini yorumlarken yuk endeksi ile birlikte yorumlamak daha saglikli olur. Pirellu yorumuda gelmesi faydali olmus, Tpm vs yaklasimlari ile de onemli bir ureticidir.Seckin, aslinda egp biraz kafa karistiriyor. Asfalt ve soguk iklim lastigi gibi geliyor bana. Energy saver sathi nispeten bozuk yollarda cok iyiydi. Egp yanak konusunda biraz daha hassas gibi. Primacy 3 sanki daha dengeli gibi bu konuda. Yanaklarindan ve tabanin nispeten bozuk satihta soyulmayacagimdan emin olsam Egp olumlu olur. Energy saver plus fiyati daha uygun olsa o da olabilir aslinda.
Michelin primacy 3 seti 900 tl. Continental contisportcon 2 veya 3 tam hatırlamıyorum modelini seti 850 dunlop modelini sormadım 700 tl. Sizce hangisi alınsa iyi olur.
yazlık lastik alacağım fakat michelin yada nokian arasında gidip gelmekteyim. Michelin ile ilgili yorumları okudum biraz fikir sahibi oldum fakat nokian kullanan arkadaşlar var ise onlarında değerli firkirlerini duymak isterim. Bir önceki lastiğim goodyear efficent grip idi bu lastiğim henüz otuz bin km iken lastikçim acilen değişmelisin lastik kabak olmuş dedi. lastik almayı düşününen arkadaşlar için fikir edinmeleri için yardımcı olabilir.Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2016, 14:17:26Bir önceki lastiğim goodyear efficent grip idi bu lastiğim henüz otuz bin km iken lastikçim acilen değişmelisin lastik kabak olmuş dedi. Ayrıca lastik bir yıl içinde sertleşerek aşırı ses yapmaya başlamıştı.
Saygın bey nokian'ın kışlık lastiklerini kullandım. Gayet güzel ve kaliteli lastiklerdi. Piyasaya göre de fiyatları uygundu.Şimdi yazlık lastik ihtiyacım var ve http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=69 linkteki lastiğin piyasaya girmesini bekliyorum.
Yeni lastik arayışında olanlar eğer uygun fiyata denk getirirse lassa impetus revo2+ ya bakabilirler. Ses 66 db, ıslak B, yakıt C. Dün lastikciye sordum 205 lira diyor ama n11 de 175 liraya var.
Yok mu kullanan acaba. değerlere bakılırsa ses konusunda çok iyi. Galiba alacağım Lassa. ama 10 bin km sonra da sertleşme olursa kötü olur
Bu daha yeni bir lastik o yüzden bayilerde bile yeni. Ben daha önce lassa snoways kullandım ve memnun kalmıştım.