0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Velican bey bridgestone er 300 u seven tek kişi olabilirsiniz.er 300 kadar sert yol sesini alan fren mesafesi kötü bir lastik.Suan piyasada en uygun ve en kaliteli olsrsk good year egp serisi.Hepsi burada n11 de bazen indirimde uygun oluyor195 60\15 180 tl den fazla vermeyin
Lastikler 2015in lastikleri galiba o yüzden indirime girmiş. Arayıp görüşmeni tavsiye ederim. 20-30 tl kargo olabilir.
ILine genel olarak iyi testlerde, sadece asinmasi biraz zayif. Sicak iklimde test edenlerin tecrubesi onemli.
Arkadaşlar,Temmuz 2014'te Goodyear 205/55R16 91V Efficientgrip Performance Lastiklerini aracıma taktım. İlk sene yol tutuşu, sessizlik açısından herşeyiyle çok iyiydi, ancak 2015 yaz sonuna doğru sertleşmeye başladı sanırım ve ABS hafif sert fren yapınca hemen devreye girmeye başladı. Ve bu aralar bende lastik bakıyorum. İlgilendiğim lastik mnarkası NOKIAN. Markanın kış lastiğini kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar, yaz lasiğinin kalitesi de çok düşük değildir düşüncesiyle almayı düşünüyorum.http://www.hepsiburada.com/nokian-line-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTKMT428317http://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-91h-iline-oto-lastik-uretim-yili-47-2015-p-OTKMT429720
Lassa revo 2+ mi nokian line mı sizce 215 55 r17 fiyatları aynı michelin primacy 3 100 tl daha pahalı
eğer üçü arasında kaldıysan(revo2,line,primacy3) michelin, ama lassa mı nokian mı diyorsan kesinlikle nokian.yok ben ecnebi ürünü kullanmak istemiyorum, param yerli sermayeye nasip olsun diyorsan da lassa veya petlas alırsın.özetle tamamen senin kullanım tarzın ve ziyadesiyle nerede kullandığınla alakalı, sürekli şehiriçi kullanıyorsan o kadar pahalı bir lastik almazsın, orta sınıf birşey işini görür ama uzun yol için düşünüyorsan limitini yüksek tutar en konforlu lastiği tercih edersin, hatta yok ben sıkıntıya gelemem şehiriçinde bile en iyisi olsun dersen gene limitini yükseltirsin:D olay sende yani. benim kışlıklarım önler 2015 petlas, arkalar 2014 lassayazlıklarım imalatta takılan yokohama hiç de fena lastikler değiller.
Kışlık lastiklerinden aşırı memnun kaldığım için (Nokian wr d4) yazlık lastik olarak da biraz erken davranarak Nokian tercih ettim, iLine 205 55 16 91H. Hepsiburada üzerinden tanesini 166 tlye aldim 2015 47. Hafta Rusya üretimi. 1 ay sonra Mart sonuna dogru taktırırım heralde. Kullandıktan sonra da yorumlarımı paylaşırım.
Yazlık lastik için uygun fiyatlı bir alternatif