0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Hakan Öztürk (3676) Energy saver'i eski polo aracımda 50 bin km kullandım biraz yumuşak lastikti sessizdi ama benim şansıma her halde çok sık patlamıştı. Üzerindeyken sattım aracı. Yeni üretimlerde fark vardır muhakkak ama genelinde iyi bir lastiktir.
Ankarada michelin energysaver plus ya da good year egp nereden alabilirim, uygun fiyatlı bildiğiniz yer var mı?
Kliksa'dan al EGP adet fiyatı 165TL 'ydi.
16 jantta indirim vardir.205/55/16 lastii fiyati 195/60/15 ten pahali bir lastik
CPC5 , tekin abi kullanıyordu galiba o da çok memnundu onlardan. Ben de fiyatı makul olursa Continental denerim belki bir dahaki sefere..
Evet kardeşim bende var galiba Ben çok memnunum yazlıklardan ( Primacy 3 ) fakat bir daha yazlık alırsam başka lastikte denemek isterim..CPC5 , tekin abi kullanıyordu galiba o da çok memnundu onlardan. Ben de fiyatı makul olursa Continental denerim belki bir dahaki sefere..
Gecmis sayfalardan yanlis hatirlamiyorsam, Energy saver plus taktiran vardi sanirim, nereden, kaca taktirmis ebatina gore aciba? Nette goremedim satis portali.
Arkadaşım birde bu tekere bak istersen yıllardır çeşit çeşit araç ve bu araçlarda çeşit çeşit lastik kullandım mıchelin primacy serisi ve Goodyear efıency grip serisi iyidir ama çok pahalıdır bu lastikler kadar kaliteli ama uygun lastik ise sava insenta uhp serisidir. http://www.sava-tires.com/sava/tr/tires/passenger/intensa-uhp/?from=browse Bu A drestente inceleyebilirsin goodyearın kendi tekeridir Avrupa'da üretilir ve sessizlikte mıchelınden daha sessizdir civic te yalıtım az olduğu için önermişlerdi ozamandan bu zamana bütün araçlarımda kullanıyorum son iki yıldır 215/55/17 serisini versomda kullanıyorum çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.
Goodyearin 2. Kalitesi bu sava. Kauçuk oranı daha az bu kalitenin hiçbir zaman Goodyear etmeyeceği gibi, michelin de edemez. Bu markalar2.ligde rakipler arasında rekabet ederler. Continental -barum petlas-marshall michelin_kormoran , rikel. Vs Kauçuk kaliteleri 1.sınıf lastik düzeyinde değildir. Fiyat arasındaki uçurum reklamlarında gerçeklerin önüne geçiyor..
Açıkçası lastik gibi yolculukta konfor ve güven için son derece önem taşıyan bir unsur konusunda kendisini ispatlamış, piyasanın kabul ettiği ve memnuniyet oranının çok yüksek olduğu marka ve modeller kullanmak benim içimi rahat ettirir. Bu yüzden Örneğin marka olarak iyi olmasına rağmen Good Year'ın Eagle Sport modelini değil; EGP modelini seçeneklerim arasına koydum.Aslında uzun araştırmalarım sonucu 3 seçenek düşünüyorum:Good Year Efficientgrip PerformanceContinental Contipremiumcontact 5Michelin Energy Saver PlusBenim alacağım lastik 200 lira, Sava'nın dediğiniz modeli de en az 150 liradır. 4 lastikte 200 lira kâr, 40-50 bin km yani yaklaşık 3 yıllık kullanım için değmez bana göre.Bu arada Sava intensa Uhp benim lastik ölçülerinde yokmuş; 195 60 15.
Velican bey bridgestone er 300 u seven tek kişi olabilirsiniz.er 300 kadar sert yol sesini alan fren mesafesi kötü bir lastik.Suan piyasada en uygun ve en kaliteli olsrsk good year egp serisi.Hepsi burada n11 de bazen indirimde uygun oluyor195 60\15 180 tl den fazla vermeyin