0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nokian Snowproof alın kafanız rahat etsin.İlk alırken belki fiyatı pahalı gibi görünse de en az 5 yıl sorunsuz kullanırsınız.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. yıl olarak 2019 ve 2020 arasında çok fark var mıdır? arasında biraz fiyat farkı oluyor. Şuan hepsiburadada 205-55-R16 91T D5 Snoowproof modeli 640 TL 2 adet alımda 1.280 TL oluyor. 1000 tl üzerine 100 TL indirim var. Ve şuan %20 hepsipapel kampanyası mevcut yani 200 TL hepsipapel de oradan indirim sayarsak 980 Tl ye gelmiş oluyor. 1 lastik 490 tl ye gelmiş oluyor.https://www.hepsiburada.com/nokian-wr-snowproof-205-55-r16-91t-d5-kis-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV00000LI4NR?magaza=YörkanLastik
Ben hem fiyatlardan hemde sök tak işlerindeki dikkatsizliklerden 4 mevsim almayı düşünüyorum, aklımda falken var
Nokian
Merhaba aranıza yeni katıldım Ağrı Patnostayım buralarda kar kış çok aracım Toyota Corolla vision multidrive s aracıma kışlık lastik alacağım hangisini önerirsiniz teşekkürler
Yeri gelmişken ben de sorayım: Dört mevsim lastiği randıman veriyor mu, sizce Yokohama mı, Bridgestone mu?
Ağır kış şartlarının hakim olduğu bir yerde yaşıyorsanız randıman alamazsınız, fakat iklim daha ılımansa ağır bir kış atmosferi söz konusu değilse 4 mevsim lastik işinizi görecektir.
Yerde 15 -20 santim karin oldugu yerlerde kullanilabilinir mi?