0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, Kış lastiği alacağım, araştırmalar sonucunda nokian'da karar kıldım şöyl bir sorum olacak, Fiyatların değişme durumu nasıldır? bugün aradığım bayiler zam gelecek vb. dediler, fiyat olarak internette bulduğum lastik ile bayi arasında şuan pek fark yok (sökme takmayı da düşününce) kasım ortasında yada sonunda alsam zarar edermiyim fiyatlar daha da uçarmı? dolar ve euronun durumunu düşünüce artar diye düşünyorum ama internetteki kampanyaları beklesem bir avantajı olurmu diye merak ettim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar hangi kışlık lastiği tavsiye ediyorsunuz ? Ölçüleriyle birlikte söyleyebilir misiniz?
Firmaların alt markalarida var .Örneğin; Viking ,Barum,matador,falken dayton,Dunlop vb.Bunlardan kullananlar var mı?
Orijinaldeki lastik ebatları yazarsanız belki daha isabetli tavsiye gelebilir. Kış lastiğinde Finlandiya üretimi Nokian iyi marka. Ben yazlıkları kullanmış memnun kalmıştım. Lastiklerin raf ömrü 10 yıldır. Araç üstünde 4 yıl. Tabi dış etkenler örneğin aşırı ısı değişimi süreyi kısaltır. Diş derinliğine de bakarak kendiniz kabaca hesaplayabilirsiniz. Aracınıza uyarsa 3 ay kullanılmış kışlık lastiklerim var, az km yaptığından diş derinliği sıfır ile nerdeyse ayni. foruma özel ek indirim yaparım ilgilenirseniz.https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/lassa-snoways4-215-55-r17-kis-lastigi-birkac-ay-kullanilmis_pdp_698546329
Merhabalar, Toyota Avensis - 1.6 - Elegant Extra için kış lastiği önerisi yapabilir misiniz? Uzun yolda kullanım için alınacak. Ve bulunduğum şehirde çok fazla soğuk görmediğimiz için yıl içinde 3 ay civarı kullanılacak, bu şekilde bir kullanımda alınan lastik kaç yıl gider? Kullanılmadığı zaman herhangi özel bir saklama koşulu var mıdır?Tekerlekler : 215/55 R17