0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir yıldır Nokian WD4 kullanıyorum.Lastikler iyi menunum.Daha önceki aracımda Goodyear Ultragrip 7 kullandım.Şu anda en son çıkan 9.Bir yıl geriye dönsem Ultragrip alırdım.Kendi deneyimlerim olarak söylüyorum.WD4 den daha iyi lastik.Zaten testlerde de;Ultragrip için : çok iyiWd4 için : iyi terimleri kullanılmış.Her ikiside iyi lastik ama öncelikle ultragripi tavsiye ederim.
adac testleri var hocam ilk sırada continental ts860 ikinci sırada nokian wr d4 var. 3. sırada goodyear ultragrip 9. Geçen sene ultagrip 9 kullanıyordum sivasın karında çok memnundum. Şimdi ya nokian yada continental alacağım keşke ultragrip fiyatı düşük olsa da onu alsam ancak arada 50 tl fark var 4 lastikte 200 lira fark ediyor.
Sizin yazdığınız ilk üç test sonucunu ben adacta göremedim.205/55/r16 da 2015 test sonuçları:1-continantel2-yokohoma3-ultra grip 94-nokian WR d3 (WR D4 yeni çıktığı için bu teste tabi olamadı)
Hangi testler bu sonuca varmış bizi bilgilendirirseniz sevinirim hocam.
Dediğiniz gibi zıt sonuçlar çıkıyorKendi deneyimlerime göre WR D4 ıslak zeminde kayma yapıyor.Araçtada kayma eğilimini gösteten işaret hemen çıkıyor zaten.Ultragripte bu daha azdı.
arkadaşlar 6 yıldır kullandığım gayet iyi durumdaki michelin alpin kış lastiklerimi bu senede kullanmaya devam etmelimiyim? yoksa bu lastikleri emekliye ayırıp bu yaz aldığım goodyear EfficientGrip Performance lastiklerimle kışı geçirmelimiyim hangisi daaha mantıklı sizce (yeni kış lastiği alacak durumda değilim)