0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bununla --- http://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-ultragrip-8-18565r15-88t-P34810598bunun ---- http://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-18565r-15-88t-ultragrip-8-oto-kis-lastigi-P101237572arasında ne fark var. ikisi arasında nasıl bir fark var
Bu tarz araçları binek otomobil gibi düşünmemek gerek. Lastik havalarını da kontrol edin.Arka yaprak yayın da etkileri. Bir ara yaprak ve helezon yay özelliklerini paylaşırım.Gerekirse, bagajda belli oranda ağırlık taşıyın.
Uzun zamandır araştırıyordum, testler, forumlar vs. Bridgestone Lm 001 ile Lassa snoways 3 kampanyalı fiyat olarak da cazip gelmişti. Daha ziyade birebir kullanıcılarla görüşüp Lassa snoways 3 te karar kıldım. Toyota serviste 215/55/17 kampanyalı 390 tl. Pazartesi taktırdım. Şuan test aşamasındayım.
Bende yaklaşık 500 kmdir lassa snoways kullanıyorum. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım, henüz kar yağmadı. İlk izlenimlerim biraz vınlama var ancak fren mesafesi ve yol tutuş olarak güven veriyor. Gitti gidiyordan kampanyayla lastiğin tanesi değişimle birlikte 170 liraya denk geldi. 205/55/16
fiyat olarak çok iyi. bende petlas ile lassa arasında kararsızım. 205-55-16 petlas 170 lira lassa int 200 civarı
10 gün kadar önce Micra için 185X50X16 kış lastiği aradım ancak bulamadım. Yerine 185X55X16 Petlas Snowmaster aldım. Tanesi 175 Tl'ye geldi. Şimdilik iyi gibi bakalım karda nasıl olacak?
İlginç bir ölçüymüş. Gerçi muhtemel gelecekte taban genişlikleri azalıp, çap büyüyecek lastiklerin enerji verimliliği açısından.
Bu konuyla ilgili olarak neredeyse kullandığım tüm araçlarda iz genişliğini (spacer yada offset jant ile) arttırarak lastiği daraltır ve çapı arttırırım (araca göre makul oranlarda), yol tutuş ve yakıt ekonomisi konusunda motor verimliliği ve aerodinamik modifiye sonrası yapılacak en iyi şeylerden biridir bana göre.
Selman, hayırlı olsun. Kar değil, kış lastiği aslında. Kimilerinin buzda tutunması da oldukça iyi oluyor ama her halukarda konfor ve güvenlik verecektir kış lastiği. 90 larda, Ankara'da tepeleri çoğu taksi çıkamıyordu aşırı soğukta, çivili lastikli taksiye bindiğimizde durum değişiyordu.Boş ve güvenli yerde lastikleri daha iyi tanıyabilirsin, ayrıca kaygan zeminde basıncını üst limitlere yakın tutmanı tavsiye ederim, daha iyi çekil için.
Hala Petlas,Lassa falan mı alsam diyen arkadaşlar,abiler var bırakın bunlarıNOKİAN ALIN,bana dua edeceksiniz