0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, ilk defa kış lastiği alacağım. iyi birşey olsun istiyorum. continental ts850 düşünüyorum. lastik h.buradada 2015 üretim 252tl 91t olan. Tekirdağ bayi 300tl dedi. 4 adet alınca 200tl fark çıkıyor. internetten alıp taktırsam tabi daha hesaplıya geliyor. bayii farklı bir işlem yapar mı acaba? internetten alıp herhangi bir lastikçiye taktırsam teknik olarak bir sıkıntı olur mu? Birde bu lastiği kullananınız varsa nasıldır? tavsiye eder misiniz?
Merhaba. Arabayı alalı bir yıl oldu, geçen yıl şubat itibariyle Ankara da turanzayla idare ettik. Kar yağdığında araba kullanmadık. Bu yıl araba eşimde. Öğretmen olduğu için çok kar yağdığında zaten tatil oluyor ama kar olmasada yolda buzlanma olabiliyor. Sizce kış lastiği mi almalıyım, yoksa nokian weatherproof veya michelin crossclimate den birisini alsam yeterli olur mu? Bu lastikler daha kış geçirmedi biliyorum ama tecrübeleri ile yorum yapabilecek olanların yorumlarını bekliyorum
Görünümü ötesinde 9 yıllık lastikten performans beklememek gerekir
normal tabi ki, lastikler bekledikçe kuruyup sertleşir.
Şöyle sorayım: Bu şekilde sertleşmiş kışlık lastikleri kullanmak sağlıklı olur mu?
Nokian wrd4 91h yeni taktım muhteşem sessiz yumuşak ve karlı havalarda yol tutuşu gerçekten güzel lastik. Geçen sene vw polo'da kullandım şimdi de corollada kullanıyorum tavsiye ederim.