0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.lastiknokian.com/lastik_fiyat_listesi/nokian_kis_lastikleri_fiyat_listesi.pdf
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün. Kış lastiği taktırılırken illaki jantları da mıdeğiştirmek gerekir, yoksa mevcutjantlarına kış lastiği sonra normal lastiği takmakda sıkıntı olur mu?
Aynı jantlara takılabilir, sadece balans gerekecektir.[/quotetamamdır çok teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar. Aracımda 205 55 R16 (fabrika çıkışı) lastikler mevcut. Kış bitmek üzere ama ilerisi için kullanabileceğimi düşünerek bir tanıdığımda bulunan 215 55 16 ölçülerindeki kış lastiklerini almak istiyorum. Ebat farkından dolayı problem olur mu? Mevcut jantlara kullanabilir miyim acaba?Teşekkürler
Nokian'ın ürettiği Hakkapeliitta serisi çivili lastikler Türkiye'ye geliyor mu? Birçok yerde dünyanın en iyi kış lastiği diye bahsedilmiş.
başka lastik kullanmadığım için bilgi sahibi değilim ilk aracım Auris, Turanza ER300 ler var üzerinde, yol tutuş iyi geldi bana ses konusunda özellikle çok başarılı gibi.Kış lastiği olarakta arac Nokian wr d4 almayı düşünüyorum.
NOKİAN WR D4 geçen kış önceki aracımda da kullandığım güzel bir lastik tavsiye ederim. Çok başarılı.
Hocam zincir istediği yer oldu mu hiç ?Genelde karlı rampalarda dahil sektirmeden çıkıyor deniyor, bu şekilde mi gerçekten yoksa zincir gereksinimi duydunuz mu hiç