0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiklerin diş derinlikleri fena değil aslında.. lastiklerinizin üretim zamanı nedir?
Diş derinliği çok kötü durmuyor bence de Fatih. Ama nispeten derin sularda dikkat etmek gerekir. Çatlaklar var ise, soğukta ve özellikle karda tutuşu daha da zayıf olur normal haline göre. Gerçi bunları zaten kar ve aşırı soğukta kullanmazsın. Çatlak var ise, aşırı yüksek hızlara çıkmamak lazım.
Hakan abi lastikler Turanza. Normal zamanda tutmuyolar yolu. Yağmur kar hiç düşünemiyorum Dün akşam arabayla dışarı çıktım. Bi an ön takımlarda falan problem var sandım. Sonra aklıma lastiklerin Turanza olduğu geldi Fatih abi bence acilen kışlıklara geç. Havalar yağmurlu gidiyor. Bu lastikler fazlasıyla risk olur. Elinde de lastik varken risk almaya gerek yok bence.
arkadaşlar sava marka lastik kullananınız oldu mu. tecrübesi olan var mıdır aramızda. fiyatları çok uygun geldi. 205 55 16 lastik 125 tl. bildiğin bedava. sava eskimo s3 diye geçiyor.
Arkadaşlar, Goodyear Ultragrip 9 195 60 15 88T aldım. Tanesi 180 TL 'ye geldi. Yalnız arka lastiklere balans ayarı yapmadı, arkalara gerek yok dediler. Benimde kafama takıldı. Böyle bir şey var mı?
Yok, yani tüm jantların balans ayarı olması gerekir. Sonuçta üstünde yeni lastik var ve janta yapşan zift ya da lastikteki taş bile balansı etkiler. Yalnız kullanıma da bağlı olarak, yanal eksende arka jantın balansı nispeten daha dayanıklı olur öne göre. Fakat yine de balans bozulabilir. Ayrıca sadece yanal değil, dikey olarak da bozulmalar olabilir. Abdülkadir, Sava bir üreticinin 2. sınıf lastik üretimi diye hatırlıyorum ama hangisinindi, emin değilim. Bir araştırmak lazım.
Yasincim Turanzalara haksızlık ediyorsun. Bakınız: Uludağ dönüşünce Goodyear EGP lastikler park yerinden çıkarken tutunacak yer ararken, ben Turanzalarla sakin sakin çıktım Yalnız girerken baya heyecanlıydık seninle, öndeki araçla bayaaaa mesafe bıraktık korkudan
Hem de nasıl Yolda egzoza ağaç dalı takıldıydı. Altına yatıp aldıydık. Birazcık gizli kapaklı iş olunca insan tabiki bir iğne üstünde oluyor
Bende uludağa çıkarken önlerde egp arkalarda turanza vardı Gayet eğlenceli gidiyorduk Dimi @fatih ayran (9260)
Teşekkürler Hakan Bey. Sava Goodyear markasının, fiyatı da oldukça uygun hakikaten.