0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,2014 corolla aracım için bir arkadaşımın kullanmadığı 215/55/16 lastiklerini kış lastiği olarak kullanmak istiyorum. Orjinalde 205 taban. Saç jantlara takacağım. Sakıncası olur mu?
Erken ama,erken demeyeceğim.Polemik konusu olmasın.Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Serhat bey, internet uzerinden nereden aldığınızı ve fiyat bilgisi paylasabilir misiniz mahsuru yoksa. Benim de bu aralar alma niyetim var ve takip ettigim model wr d4.
Herkese selamlar,2011 Avensis aracım var. Üzerinde 215/55/17 ebatlarında yazlık lastik bulunmakta. Lastiklerin durumu çok iyi olmadığı için kışın kullanmaya cesaret edemedim. Her gün izmit-istanbul(200km) yol yapıyorum. Lastik önerileriniz nedir?(Bu yıl çok yağışlı bir kış bekleniyor. Kar yağışı değil yağmur)Şimdiden teşekkürler.
Ben de yaptığım bir alışverişi sizlerle paylaşayım. kolayoto.com'dan geçen hafta Debica Frigo 2 modelli 205/55/16 ebadında 4 kışlık lastik aldım. Kasım ayında taktıracağım lastikleri, henüz deneyimim yok. Ekonomik lastik bakıyordum bu marka ve sitede karar kıldım. Lastiğin teki 122 TL'idi. 5 lira da indirim verdiler, toplamda 483 lira ödedim. Lastik iki iş günü içinde UPS'le elime ulaştı. Üretim tarihleri 36/15. Yalnız lastiği kargodan teslim alırken her birini ayrı ayrı inceledim. Bu arada UPS görevlisi: "Abi satıcı sağlam kaç yıldır bizimle çalışıyor, kaçıncı teslimatım, şimdiye kadar sorunlu bir teslimimiz olmadı, için rahat olsun." dedi. siteye karşı güvenim bir kat daha arttı. İçinde şüphe taşıyanlara duyurulur
Emrullah Bey,Hayırlı olsun, sizin ölçüde fiyatlar çok iyiymiş. 17 inç fiyatları bunun iki katı. 16 inç kara jant alıp kışlık için bu ölçüye geçmeyi düşündüm bu fiyatları görünce.
Cevabınız için teşekkürler. Peki yakıt anlamında nasıldı. Malum lastik yakıt içim önemli bir kriter. Hergün de 200 km yol yakınca malum gider baya fazla.Birşey daha soracağım. Okuduğum birkaç yazıda, kar lastiklerinin yağmurlu havalarda çok kötü olduğunu söylüyorlardı. Bunun hakkında kesin bilgisi olan var mı?