0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamın aleyküm arkadaşlar. bu kış aracı çıkartmayı düşünmüyordum ama ameliyat olacağım için mecbur kaldım. istanbul esenyurt ta oturuyorum ve istanbul içinde kış 1 varsa burada 2 var mecburiyetten dolayı 2 tane michelin alpine 5 lastik aldım yine de yolda kalırım düşüncesiyle ve zincir , kar çorabı herşeyim var araçta.rampa olan ara sokakta transporter araç ailesiyle beraber yolda kalmış ve eve 50 metre kala bende onu beklemek zorunda kaldım. transporter de kar lastiği yoktu ama adamcağız zincir takmış yinede çıkamıyordu.15 dk bekledikten sonra kar çorabı aklıma geldi adama yardımcı olayım dedim.hiç kullanmadığım kar çorabını çıkardım ,işe yararmı yaramazmı bilmeden. adam dalga geçti benimle zincir çıkmadı bu çorapla mı çıkacak diye kaybedecek bir şey yok zaten batmış sın dedim zorla söktürdüm zincirleri ve çorabı giydirmek 15 sn sürmüyor.çorabı giydirdim ve araç 1 kere bile patinaj çekmeden keçi gibi rampayı tırmanmaya başladı çok şaşırdım,tahmin etmiyordum açıkçası işe yarayacağını.neyse arkasından transporterin zincirle çıkamadığı yeri michelin alpine 5 hiç zorlanmadan çıktı.kar lastikleri var diye birazda oynadım araçla ve frenleme olarak ta gayet başarılı bir lastik.kesinlikle tavsiye ederim.bu arada ben sadece önlere taktım.arkalarda da olsa tadından yenmezdi Kar çorabıyla ilgili detaylı incelemenizi de görmek isterim şahsen. İlgimi çeken ama bir türlü cesaret edemediğim bir ürün.
Arkadaşlar serviste bugün kış lastiğinde kampanya olduğunu Hankook 205/55/16 2015 üretim lastiğin 190 TL olduğunu ilettiler . Kış lastiği mutlaka alacam ama sizce ne almalıyım kaça almalıyım bilemedim. Para da yok zaten Dayan karta, dayan karta ne olacaksa halim
bu dediklerine hiç baktınmı diy sorsana bi ? Ben hiç anlamam ki onlardan işte bu yüzden tavsiyelerininz önemli