0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Murat bey,Ben de cumartesi günü gidebilirim oraya o zaman. Petlas dışında başka marka var mı acaba? Bir de Diyarbakir buluşması yapsak mi [emoji3] Uludağ buluşmasına madem gidemiyoruz[emoji12]
Arkadaşlar ben Kumho ı'ZEN kw 25 beyaz yazılı kış lastiği kullanıyorum.Sadece 1 sezon kullanılmış,olarak aldım ve çok memnunum .Sizlerde kullandığınız lastiğinizi ve memnuniyetinizi belirtirseniz lastik alacak arkadaşlar faydalabilir..
Aynen 235 60 16 ,yazlık continental cross ,kışlıklar kumho.Halil bey nerede yaşıyorsunuz..
Davlumbaza sürtme dönüşlerde mi oluyo üst taraftan mı oluyodu acaba
185'ten 195 tabana geçildiğinden muhtemelen davlumbazın yan tarafına sürüyordu.
Birçok lastikçi aracı yorma dışında sürtme gibi bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Zaten bu lastikler elimde var değiştiremediğimden soruyorum bulabilsem takas edicem uygun lastikle ama bulunduğum ilçede aradığım lastik yok..
Aslında 4 tane teneke jant alıp onlara taktırcam aracın orjinal(195/60/15) jant ebatına 205/65/15 lastik olur mu sıkıntı çıkar mı acaba
ben ankaradayım.. siz de bursa galiba.. yazlık alıcam bende nisan gibi. conti den memnun musunuz? ABS sık devreye giriyor mu? kayma yaşadınız mı çok? yazlık ilk kez alcam da arabaya..