0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiği kış gelmeden almalı aslında,kar yağdığı zaman lastikçiler işi fırsata çeviriyor..
235-60-16 lastik fiyatı tanesi ortalama 375-400.. evlat acısı gibi koyuyo gerçekten. ama yapacak bir şey yok... cocuk okuturum bu parayla :
konuyla az çok ilgisi olduğu için yeni konu açmaktansa buraya yazmak istedim. 2 gündür aracın üstünde zincirler vardı, sabah işe giderken çıkardım arka koltuğun ayak kısmına altına gazete ile birlikte koydum. akşam eve dönerken de yanımda çıkardım ve şimdi yıkadım banyoda zincirleri. fakat zincirin bazı yerleri siyah olmuş çıkmıyor da. bu neden kaynaklanır lastikten dolayı mı? bir zararı dokunur mu
Lastikten de olabilir, asfalt yoldan da. Lastikte bir şey görünüyor mu özellikle taban kesiminde?Ug8 205/55/16 2. senesinde, -10 derece ve tamamen buz yüzeyde tutuşu oldukça tatmin edici.
[Paylaşım faydalı olacaktır. Diğer taraftan dikkat çekmek isterim ki, muhtemelen bahsettiğiniz yokuş eğimi 40 derece değildir. 40 derece gerçekten çok büyük bir eğimdir yol şartlarında, o eğimleri çıkmak için özel arazi araçları gerekir. 40 derece demek %45 eğim demektir yaklaşık olarak. Lastik fiyat vb bilgileri de paylaşırsanız daha da yararlı olacaktır./quote]Hakan bey 40 derecenin çok ciddi bir eğim olduğunu biliyorum ama çok da iddalı konuşamam tabiki sadece ciddi dik diyebileceğim bir rampa bunu fiziksel olarak da ölçmek maalesef mümkün değil. Kimseyi de yanlış bilgilendirmek istemem bu arada ama yokuşu görseniz çok da abartmamış olduğumu anlardınız . Zaten Ankara Dikmen yokuşları ile ünlüdür bilen bilir.Lastikleri kliksadan 240 TL'ye aldım 50 TL de puan aldım. Lastikler 2014 yılı 14. hafta üretimi. Bu hafta kliksa fiyatları daha da indirdi şu an fiyatlar aynı lastik için 235 TL bence düşünen arkadaşlar inceleyebilirler.
Nokian D3'ü şiddetle tavsiye ederim. Dün Afyonda ne yollardan geçtik bir bilseniz... 225/50R17 98H modelini aldım, 2014 37. hafta Finlandiya üretimi çıktı. Fiyatı da nerdeyse tüm diğer bilindik markalardan daha ucuz (direk kormetal sattığı için)
Dostum bende diyarbakirdayim ama kis lastiginin önemi 7 derecenin altında güvenli olmasi. Ayrıca hmv otomotivden petlas aldim bu yıl tum emniyet ordan almış ihaleden dolayi yaklaşık 15 gun oldu gecenki karda antepe gittim siverek e kadar kar vardi ama lastiklerin en ufak sorununu hissetmedim. Aldigim bayi metronun yanında