Merhabalar;
Bilindiği üzere 2005-2006 Corolla hb aracın lastık ebatları 195/60r/15.hepsıburadada ıyı bır kampanya var ama boyutları 195/65r/15 acaba takarsam sıkıntı olur mu?bi arkadaş 2006 corollasına takmış sıtede yorumu var bır sıkıntı olmadı ancak sürtünme fılan yapar mı dıye endıselıyım.Bilen biri varsa yardımcı olabılır mı?
Konfor artar yol tutusu azalir sadece
Sürtünme olmaz. gerçi kışın araya kar girerse olabilir. Ben bizzat kullanmış biri olarak söyleyeyim. Hiç heves etme ve orijinalinden şaşma. Yol tutuşta azlma oluyor ve virajlarda savrulma hissi artıyordu, yakıtı olumsuz etkiliyordu. bir yıl sonra normal ebatlara geri döndüm ve rahatladım. Kısacası tavsiye etmem
185-60-15 yazlık lastiğimden sonra 185-65-15 kış lastiği kullanıyorum 2 senedir. konfor bariz artıyor, frenlemede, yakıt konusunda bir sıkıntısını görmedim, ama virajlarda da yatma birazcık artabiliyor. bunun dışında eğer aracın altını çarptıysanız (mantar dubalara ya da park ederken kaldırıma) aracın çamurluğu içe doğru hafif göçebileceğinden 65 yanaklı lastik sürtebiliyor tam sağ ve solda. ayrıca zincir takarken de zorlanabilirsiniz azıcık.
HAnkook kullanıp memnun kalan var mı=?
Abi ben yaz lastigini kullaniyorum hic memnun degilim.Kis lastigi alacaksan petlas dan memnun olanda var.Ama ben goodyear ultra grip derim
Arkadaşlar ben Kumho ı'ZEN kw 25 beyaz yazılı kış lastiği kullanıyorum.Sadece 1 sezon kullanılmış,olarak aldım ve çok memnunum .Sizlerde kullandığınız lastiğinizi ve memnuniyetinizi belirtirseniz lastik alacak arkadaşlar faydalabilir..
Ben ilk defa Petlas kulandım. Yol sesi haricinde memnunum.
Yazlıkları çıkarıp kışlığa geçinde durum aynı,kış lastiğinin ses yaptığı doğru.
Yazlık lastiklerim ses yapiyordu kislik petlas aldim ses kesildi. Sertlesen her lastik gibi petlasta ses yapar
Arkadaşlar hafta sonu düzceye kar lastiklerim olmadan gittim geldim ama aracımı yerinden kaldırmakta ve durdurmakta cok zorlandım.Kışlastiği almaya karar verdim.Daha önce efsanemde continental wintercontact ts 850 kullandım memnundum.Şimdi üç marka arasında kaldım. continental wintercontact ts 850,goodyear ultragrip 9 mu yoksa barum mu.Goodyear ve conti nin 205-55-16 t sine 250tl dediler.barum ise 180 tl.Sizin tavsiyeniz nedir

.şimdiden teşekkürler.
Goodyear ug serisi kış lastiği testlerinde diğer markalarda üstünlük göstermiş.Ben de bir zamanlar kullandım çok memnun kalmıştım .Ben ce ultragrip 9 en iyilerinden.
Nokıan.
onu da düşündüm de sakaryada şuan bulamadım.fazla bayisi yok.internetten almakta pek işime gelmiyo acıkçası
Lastiği kış gelmeden almalı aslında,kar yağdığı zaman lastikçiler işi fırsata çeviriyor..
Hepsiburada da 180 lira alın geçin.
Lastiği kış gelmeden almalı aslında,kar yağdığı zaman lastikçiler işi fırsata çeviriyor.. 
Aynen mustafa bey.Bide t-h var H aldığınızda lastik başına 20tl fiyat koyuyolar.Artık kararımı verip iyi bir lastik almam lazım.
Kocaman bir yalan.
Öyle saçmalık olurmu yaa?
Ahmet bey bende bu yalanın kurbanı oldum.Ankara kar kış kıyamet.Zaten arabaya da binemiyorum.Canımı sıktı bu durum.
235-60-16 lastik fiyatı tanesi ortalama 375-400.. evlat acısı gibi koyuyo gerçekten. ama yapacak bir şey yok... cocuk okuturum bu parayla :
235-60-16 lastik fiyatı tanesi ortalama 375-400.. evlat acısı gibi koyuyo gerçekten. ama yapacak bir şey yok... cocuk okuturum bu parayla :
Kumho ı'ZEN kw 25 beyaz yazılı kış lastiği kullanıyorum.Sadece 1 sezon kullanılmış,olarak aldım ve çok memnunum.500 tl.ye aldım.Erzurumda bir kayak hocasından.