0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut beyden beklediğimiz sonuç geldi beklediğimiz sonuç değil üzülerek söylüyorum... Oktay Bey merhaba, Toyota Logosunun kullanım hakkı malesef bizim tekelimizde olmadığından dolayı(Kullanım hakkı; Toyota Motor Europe trafından telif alınarak kullanılıyor)Logonun tarafınızca kullanılması yasal değildir. Biz kullanmanız için izin veremiyoruz. Bilgilerinizi rica ederiz. Saygılarımızlahttp://www.toyota-europe.com/ bu site üzerinden iletişim bilgileri adı altında Toyota Motor EuropeAvenue du Bourget 601140 BrükselBelçikaTel. : +32.2.745.21.11 numarası veya http://www.toyota-europe.com/#/ajax/http%3A%2F%2Fwww.toyota-europe.com%2Fforms%2Fforms.json%3Ftab%3Dpane-contactBu linkten ingilizcesi çok iyi olan (ben derdimi anlatırım da anlayamam ) bir arkadaşımız telif hakkı konusunda burdan izin alma imkanı var mı ? lütfen uğraşabilen varsa yazsın ben yollarım gerekirse
Dün gece tam uyumadan önce aklımdan geçtiniz,sabah sorayım diyordum unutmuşum Hatta rüyamda Hakan abi ile bu konuyu konuşuyorduk
sağol @Yasin Yılmaz Fidan (23089) teşekkür ederim hani olsun diye uğraşıyoruz işte dilekçemiz de hazır sizlerle paylaşıyorum TOYOTA TÜRKİYESayın Toyota Yetkilileri www.toyotaclubtr.com adlı forumun üyesiyim ve forum olarak baskı t-shirt organizasyonu düzenlemek istiyoruz. Formumuzun ismi ve kullandığımız araçlarımız Toyota adı altında olduğu için t-shirtlerin üzerine Toyota logo ve isimlerini bastırmak istiyoruz. Fakat telif hakkı gibi problemlerin ortaya çıkışından dolayı hem üyelerimizi hem de şirket olarak sizleri zor durumda bırakmamak için sizlerden bir talebimiz olacak. Yapım aşamasında olan t-shirtlerimiz de sadece Toyota ismini kullanmak için sizlerden sponsor olmanızı talep ediyoruz. Böylece 80-100 kadar formayı sizlerin izni ile bastırabilir ve reklam amaçlı da kullanabileceğimizi düşünüyoruz bu konuda sizlerden yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Saygılarımla.Arz ederim Oktay ÖZCAN
Sürpriz geliyorrrr çok bekletmeyeceğiz sizi Her koyun kendi bacağından artık
bunu dedin ya etmiş kadar oldun varsın teşekkürler de fazla yazmasın gönüller bir olsun olur olur olmaz olmaz dünyanın sonu değil tabiki her kelimene harfi harfine katılıyorum abim benim tüm arkadaşlar adına böyle güzel bir forum kurduğunuz için asıl Sonsuz teşekkürlerin hakkı size kuruculara adminlere moderatörlere canım abim biz her zaman her daim sizlerin yanınızdayız iyi de de kötü de de
T-shirtler yapılsın yapılmasın kimsenin kırılıp güceneceğini sanmıyorum kendi adıma. Hele ki bu kadar gayret sarf eden, emek veren arkadaşları görünce...Ben de yardımcı olamadığım için, açıkçası üzülüyorum desem yalan olmaz. Sonuç ne olursa olsun Hakan bey, Oktay bey ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Konuyu kenardan sessizce takip ediyorum,küçük bir umutta olsa heyecan ve hevesle bekliyorum.Bu iş başarılı olursa savaş madalyası kazanmış bir edayla giyeriz artık tişörtleriIlgilenen arkadaşlara tüm çabalarından dolayı teşekkürler.
benide unutmayin abi yaa
Süpriz geldide memeti sabah askere yolcu etttik