T-Shirt leri Toyota kendi logosu ile bastırsa, bizde kendi logomuzu nakışcıda işletiriz .
Küçük Nakışı 0.30 TL ye işliyorlar. Hadi bu dikilmiş mal olduğundan daha zahmetli olur ve logo da daha büyük olur düşüncesi ile 1 TL-2 TL nakışa verilse tadından yenmez.
Hakan abinin dediği gibi net bilgi almadan yazmak istemiyorum. Umut bey gerçekten çok yardimci oluyor inanin bir dilekçe gönderdim sadece toyota yazisini kullanmak için ben sundum dedi bugün mail attim ne durumdayiz diye. Buyuk ihtimal bu gün haber alirim dedi ama muhtemelen eline bilgi gelmedi normaldir herkes bizim işimiz için ugrasmiyor

yani zaman aliyor kendi isleri var haliyle ama işimiz olursa umut beye bizzat çiçek hediye vs birsey kesin yollarim abi

belki fazladan bir t-shirt te bizden olur
Affedin neticelenmeden bilgi vermek istemezdim ama bu ara da telden yazıyorum hatalar için Affedin
Yinede kimse bilmesi
Oktay abi sonucu merakla bekliyorum
Ali bende bekliyorum aslinda paylasmak istemedim ama umit abi boyle yazinca dayanamadim umutla bekiliyorum umarum hüsran olmaz
bu sefer olacak İnşallah. herkesin emeğine sağlık
uzun süredir bişey yazılmamış ama bi gelişme varmıdır
şubat buluşmasına yetişşe ne kadar güzel olur değil mi..
haber çıkmadı halen haber bekliyorum 2 oldu mail atıyorum. sanırım yılbaşı diye cevap gelmedi
beklemedeyim
Oktay, Türkiye kesimine yazdıysan oradan cevap almıştık zaten. Başka bir yere yazılacak şimdi, onlar da 15 günlük tatildelerdir, tatil dönüşü nihai iletişim kurulur muhtemelen.
Bu arada baska bi kaç forum üyesi arkadaşta gördüm hiç bi izin olayı falan yok direk bastırmışlar...
Ayrıca adidas eşoftman hesabı ortada neredeyse tüm motor sporlarına ait amblemli tsirt şapka gömlek vs bulunmakta.. Forumun bu konuya bu kadar takılmış olmasının sebebi acaba toyotacluptr.com yazması mı ?
Yasal bi dayatma yada dava konusu olursa muhatap forum olur diye düşünülüyorsa ya ismi değiştirelim mesela toyotaclup.tr gibi...
Bence bi yerle anlaşılmalı ; format o üreticiye gönderilir üreticiye abi sen şubat 15 e kadar bekle sana sayı bildircez denir. Herkes ordan temin eder...
Bu işi yapan yerler var mesela tish-o gibi. Format belli olunca güzel işçilikleri var.. Nakış vs olayına girilmezse baskıyı daha kolay ve ucuza mal edilebilir.
Yanlış anlaşılmasın olay beyin fırtınası
Kerem abinin dediği kişiler yaptırdıkları tişörtlerin fotoğrafını paylaşabilir mi acaba? ACD abi falan yaptıracaktı en son ama sonra konuşmadık ne yaptılar bilmiyorum
Kerem abinin dediği kişiler yaptırdıkları tişörtlerin fotoğrafını paylaşabilir mi acaba? ACD abi falan yaptıracaktı en son ama sonra konuşmadık ne yaptılar bilmiyorum
Yaptık yaptık ama telefon değiştirdim fotolar gitti, mehmette askere gidince kaldık açıkta
Katıldığım bir seat toplantısında hepsinde vardı tsirt.. onlar bizimki kadar doldurmamışlardı.
Sct yazmışlardı logoları felan vardı , seatclupturkey yazıyordu birde .. bizde logo amblem fazla olduğundan telife takıldık heralde

olmazsa son halini bana gönderin ben bireysel bastırıp kullanayım

tüm yasal sorumluluk bana ait..
Dışarıdan haber bekleniyor diğer yazılar için, bu hafta bakalım haber geldi mi diye.
Bu arada tshirt basımı konusunda alternatifler de değerlendirilebilir sunacak var ise.
bir hareket gelsin bir bakalım ne oldu son durum??
ben fiyat aldim 30 tl. Uygun zamanimda bastiricam kaliteside gayet iyi
Bazı direk marka isim ve logolarında sorun görünüyor, bu izni de veren olmadı maalesef. Kendi logo ve ismimizle olabilir.
Bu konuyu Ali Haydar beye sordum

Yöneticilerimiz varken ben iletişime geçmeyeyim diye düşünüyorum