0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilmeyerek hepimizin bir hatası olabilir ama bilerek yaptığımızı düşünmüyorum. Logoları kaldıralım diye bir şey bence söz konusu değil. Bir yanlış anlaşılma var Sadece gerekli görüş ve izinleri alıp ona göre hareket edelim anlayışı var desek daha doğru olur.
Diğer tüm logolar çıkacak, sadece Türk Bayrağı, TCT ve Toyotaclubtr kalacak Ali.
Abi gözden kaçırmış olabilirsin
Hayır kardeşim kaçırmadım okudum benim bu noktada anladığım gerekli görüşleri ve izni alalım ona göre hareket edelim oldu.
Abi gerekli görüşleri ve izinleri alalım düşüncesini "Diğer tüm logolar çıkacak, sadece Türk Bayrağı, TCT ve Toyotaclubtr kalacak Ali. " bu cümleden nasıl anladın? çok merak ettim .
Canım kardeşim bazı şeyler tecrübe ve birikim gerektirir. Şimdi site yöneticimiz bu şekilde bir deyim kullanınca aklıma ilk gelen şey telif hakkı ve kullanım izni oldu. Birazda @Hakan Öztürk (3676) abiyi tanıyor olmam ve tahmin yürütmem yeterli oldu. Sadece bunlar olsun bu şekilde bastırıyoruz alan alır gibi bir ifade geçmediği için birazda iyi niyet katarak düşününce ortaya böyle bir düşünce çıktı ki zaten diğer mesajlarda hep bu konu üzerinden yürüdü
Arkadaşlar, kişisel zevklerden, düşüncelerden daha önde gelen şeyler var hepimizin bildiği gibi. Bu yüzden lütfen yorum yaparken zanna göre değil, bilerek yapalım!. Konuya faydası dokunacak bilgiler var ise ortaya koyalım, polemikten kaçınalım!. Nihai noktada hala ve sadece Kadir'in fiyat aldığı yer görünüyor(ya da bir mağazadan, kalitesini gördüğümüz düz beyaz ve siyah tshirt alıp ona dokuma baskı yaptıracağız). Tshirt'ün son halini burada görüp, kendisine ulaştırmak ve net fiyat almak gerekiyor. Bu arada diğer logolar ile ilgili bir gelişme olursa acil olarak burada lütfen haber ver @ Oktay Özcan
Hak mi yiyoruz biz tisorte toyota armasi bastik diye aksine adamlarin reklamini yapiyoruz hangimiz gunluk yasantisinda herseyini orjinal kullaniyor ? Evde kullandiginiz esofmanlar orjinal mi ? Ayakabilar ? Coraplar ? Ve forumun ismide toyotaclub degil mi ozaman burdaki herkes hak yiyor ve en basta forumu acan bizi buraya toplayan aile ortami yapan ve yoneticiler bu hak yiyenlerin en basinda yer almiyor mu bu mantikla gidersek biz kimsenin hakkini yemiyoruz eger tisortleri satsaydik ticari amac guderek bu konuda burda konusulan hersey dogru olurdu kendi kendimizle celisiyoruz bu sekilde dusunerek
Okan bilgi platformu oluşturmak ile görsel bir şeyler yaptırıp kullanmak farklı şeylerdir önce bunu ayırt etmemiz lazım.Bilmeyerek belki aldığımız ürünler orjinal olmaya bilir ama büyük çoğunluk orjinal almanın peşindedir. Bunu sadece evde kullanılan giyim malzemeleri ile çek etmen pek doğru olmayabilir. Aracın yedek parçası, saat, cep telefonu v.b ürünlerde de bakmak lazım.Konu sadece hak yemek değil aynı zamanda doğru olanı yapmak. Kim bilerek yanlış yapmak ister ?Yunus Emre misali olalım odun toplarken bile eğik dal toplamayıp hep düz dalları tercih etmiştir bizler neden birer Yunus Emre olamıyoruz ? Yeniden bir düşün istersen Lütfen yanlış anlama hatam var ise düzeltelim amacımız ortak ama doğru olamakta her zaman fayda far.
Okan bilgi platformu oluşturmak ile görsel bir şeyler yaptırıp kullanmak farklı şeylerdir önce bunu ayırt etmemiz lazım.