Gönderen Konu: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.  (Okunma sayısı 48510 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaclubtr tshirt organizasyonu.
« Yanıtla #420 : Aralık 12, 2014, 10:29:33 »
Bilmeyerek hepimizin bir hatası olabilir ama bilerek yaptığımızı düşünmüyorum. :)
Logoları kaldıralım diye bir şey bence söz konusu değil. Bir yanlış anlaşılma var !!!
Sadece gerekli görüş ve izinleri alıp ona göre hareket edelim anlayışı var desek daha doğru olur. :)

Abi gözden kaçırmış olabilirsin :)

Diğer tüm logolar çıkacak, sadece Türk Bayrağı, TCT ve Toyotaclubtr kalacak Ali.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #420 : Aralık 12, 2014, 10:29:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Aralık 12, 2014, 10:33:31 »
Abi gözden kaçırmış olabilirsin :)

Hayır kardeşim kaçırmadım okudum benim bu noktada anladığım gerekli görüşleri ve izni alalım ona göre hareket edelim oldu. :)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #422 : Aralık 12, 2014, 10:36:00 »
Hayır kardeşim kaçırmadım okudum benim bu noktada anladığım gerekli görüşleri ve izni alalım ona göre hareket edelim oldu. :)

Abi gerekli görüşleri ve izinleri alalım düşüncesini "Diğer tüm logolar çıkacak, sadece Türk Bayrağı, TCT ve Toyotaclubtr kalacak Ali. " bu cümleden nasıl anladın? çok merak ettim :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Aralık 12, 2014, 10:59:13 »
Son tasarım şeklini paylaşır mısınız?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #424 : Aralık 12, 2014, 11:10:50 »
Abi gerekli görüşleri ve izinleri alalım düşüncesini "Diğer tüm logolar çıkacak, sadece Türk Bayrağı, TCT ve Toyotaclubtr kalacak Ali. " bu cümleden nasıl anladın? çok merak ettim :).

Canım kardeşim bazı şeyler tecrübe ve birikim gerektirir.  :)
Şimdi site yöneticimiz bu şekilde bir deyim kullanınca aklıma ilk gelen şey telif hakkı ve kullanım izni oldu. Birazda @Hakan Öztürk (3676) abiyi  tanıyor olmam ve tahmin yürütmem yeterli oldu.  :)
Sadece bunlar olsun bu şekilde bastırıyoruz alan alır gibi bir ifade geçmediği için birazda iyi niyet katarak düşününce ortaya böyle bir düşünce çıktı ki zaten diğer mesajlarda hep bu konu üzerinden yürüdü  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #425 : Aralık 12, 2014, 11:17:55 »
 Arkadaşlar, kişisel zevklerden, düşüncelerden daha önde gelen şeyler var hepimizin bildiği gibi. Bu yüzden lütfen yorum yaparken zanna göre değil, bilerek yapalım!. Konuya faydası dokunacak bilgiler var ise ortaya koyalım, polemikten kaçınalım!.

Nihai noktada hala ve sadece Kadir'in fiyat aldığı yer görünüyor(ya da bir mağazadan, kalitesini gördüğümüz düz beyaz ve siyah tshirt alıp ona dokuma baskı yaptıracağız). Tshirt'ün son halini burada görüp, kendisine ulaştırmak ve net fiyat almak gerekiyor. Bu arada diğer logolar ile ilgili bir gelişme olursa acil olarak burada lütfen haber ver @ Oktay Özcan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #426 : Aralık 12, 2014, 11:22:33 »
Hak mi yiyoruz biz tisorte toyota armasi bastik diye aksine adamlarin reklamini yapiyoruz hangimiz gunluk yasantisinda herseyini orjinal kullaniyor ? Evde kullandiginiz esofmanlar orjinal mi ? Ayakabilar ?  Coraplar ? Ve forumun ismide toyotaclub degil mi ozaman burdaki herkes hak yiyor ve en basta forumu acan bizi buraya toplayan aile ortami yapan ve yoneticiler bu hak yiyenlerin en basinda yer almiyor mu bu mantikla gidersek biz kimsenin hakkini yemiyoruz eger tisortleri satsaydik ticari amac guderek bu konuda burda konusulan hersey dogru olurdu kendi kendimizle celisiyoruz bu sekilde dusunerek
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #427 : Aralık 12, 2014, 11:23:58 »

Canım kardeşim bazı şeyler tecrübe ve birikim gerektirir.  :)
Şimdi site yöneticimiz bu şekilde bir deyim kullanınca aklıma ilk gelen şey telif hakkı ve kullanım izni oldu. Birazda @Hakan Öztürk (3676) abiyi  tanıyor olmam ve tahmin yürütmem yeterli oldu.  :)
Sadece bunlar olsun bu şekilde bastırıyoruz alan alır gibi bir ifade geçmediği için birazda iyi niyet katarak düşününce ortaya böyle bir düşünce çıktı ki zaten diğer mesajlarda hep bu konu üzerinden yürüdü  :)
:) Anladım abi.

Arkadaşlar, kişisel zevklerden, düşüncelerden daha önde gelen şeyler var hepimizin bildiği gibi. Bu yüzden lütfen yorum yaparken zanna göre değil, bilerek yapalım!. Konuya faydası dokunacak bilgiler var ise ortaya koyalım, polemikten kaçınalım!.

Nihai noktada hala ve sadece Kadir'in fiyat aldığı yer görünüyor(ya da bir mağazadan, kalitesini gördüğümüz düz beyaz ve siyah tshirt alıp ona dokuma baskı yaptıracağız). Tshirt'ün son halini burada görüp, kendisine ulaştırmak ve net fiyat almak gerekiyor. Bu arada diğer logolar ile ilgili bir gelişme olursa acil olarak burada lütfen haber ver @ Oktay Özcan

Hakan abi aşağıdaki site tane olarak baskı yapıyor, ön arka baskı 32 TL ye geliyor. Ben bir baskı verdim örnek olması için ve kalitesine bakmak için, pazartesi veya salı gelirmiş. Buradan paylaşım yaparım.
http://www.tisho.com/

Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2014, 11:24:30
Hak mi yiyoruz biz tisorte toyota armasi bastik diye aksine adamlarin reklamini yapiyoruz hangimiz gunluk yasantisinda herseyini orjinal kullaniyor ? Evde kullandiginiz esofmanlar orjinal mi ? Ayakabilar ?  Coraplar ? Ve forumun ismide toyotaclub degil mi ozaman burdaki herkes hak yiyor ve en basta forumu acan bizi buraya toplayan aile ortami yapan ve yoneticiler bu hak yiyenlerin en basinda yer almiyor mu bu mantikla gidersek biz kimsenin hakkini yemiyoruz eger tisortleri satsaydik ticari amac guderek bu konuda burda konusulan hersey dogru olurdu kendi kendimizle celisiyoruz bu sekilde dusunerek
+toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #428 : Aralık 12, 2014, 11:39:40 »

Okan bilgi platformu oluşturmak ile görsel bir şeyler yaptırıp kullanmak farklı şeylerdir önce bunu ayırt etmemiz lazım.
Bilmeyerek belki aldığımız ürünler orjinal olmaya bilir ama büyük çoğunluk orjinal almanın peşindedir. Bunu sadece evde kullanılan giyim malzemeleri ile çek etmen pek doğru olmayabilir. Aracın yedek parçası, saat, cep telefonu v.b ürünlerde de bakmak lazım.
Konu sadece hak yemek değil aynı zamanda doğru olanı yapmak. Kim bilerek yanlış yapmak ister ?
Yunus Emre misali olalım odun toplarken bile eğik dal toplamayıp hep düz dalları tercih etmiştir bizler neden birer Yunus Emre olamıyoruz ? Yeniden bir düşün istersen :)
Lütfen yanlış anlama hatam var ise düzeltelim amacımız ortak ama doğru olamakta her zaman fayda far.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #429 : Aralık 12, 2014, 11:41:30 »
 Evet, orası yapıyor Mehmet ama baskı dijital duruyor, yani dokuma değil. Decathlon'da falan da daha ucuza yapıyorlardı yanılmıyorsam ama hep dijital baskı. Yani çok dayanıklı olmaz hem de sonra üstüne başka baskı yapmak problem olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #430 : Aralık 12, 2014, 11:56:50 »
Okan bilgi platformu oluşturmak ile görsel bir şeyler yaptırıp kullanmak farklı şeylerdir önce bunu ayırt etmemiz lazım.
Bilmeyerek belki aldığımız ürünler orjinal olmaya bilir ama büyük çoğunluk orjinal almanın peşindedir. Bunu sadece evde kullanılan giyim malzemeleri ile çek etmen pek doğru olmayabilir. Aracın yedek parçası, saat, cep telefonu v.b ürünlerde de bakmak lazım.
Konu sadece hak yemek değil aynı zamanda doğru olanı yapmak. Kim bilerek yanlış yapmak ister ?
Yunus Emre misali olalım odun toplarken bile eğik dal toplamayıp hep düz dalları tercih etmiştir bizler neden birer Yunus Emre olamıyoruz ? Yeniden bir düşün istersen :)
Lütfen yanlış anlama hatam var ise düzeltelim amacımız ortak ama doğru olamakta her zaman fayda far.
Abi tamam haklisin ben buna bisey demiyorum haksizsin demiyorum ben hak yemedigimizi soylemek istedim ki ozaman  burda herkes birseyler ogrenmistir pazardan addidas esfoman falan kimse almasin magzadan alsin hak yemesin , forumun isminin telif hakki alindi mi yoksa hak yemiyor muyuz ? Yoneticiler aciklasin var mi bu forumun telif hakki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #431 : Aralık 12, 2014, 12:25:04 »
Ben hala sorularimin cevabini alamadim?

Hakan abiye saygim sonsuz konunun en basindan beri ilgili peki baska yoneticilerden kim el atti konuya?
Forum icin bisey yapilirkrn niye bu kadar ilgisizlik?
Kacimizin ustundeki evindeki hersey orjinal markanin urunu?
Durum boleyken niye birtrk bole bi konuda telif hakki tartisiyoruz.bu tartismayi yapanda ender bi topluluguz suan.
Konu kac aydir burda ve nekadar yol alindi?

Mehmet daha bakamadim kardesim isteyim bakicam tesekkurederim cok simdiden.
yazdiklarimdan dolayi varsa bi ceza alcagimdan sonuna kadar arkasindayim bilinsin
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #432 : Aralık 12, 2014, 12:28:41 »
Sonuçta TOYOTA ismi kullanılarak, ticari bir gelir oluşturuluyor mu ? Oluşturuluyor.

Telif hakkı alındı mı ? Hayır.

OGÜN abinin dediği gibi ender tartışmayı yapıyoruz ve ilginçtir ki iş buralara kadar geldi.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #433 : Aralık 12, 2014, 12:48:28 »
Bu forum toyota ismiyle sitede reklam yayinlamiyor mu gelirde elde elde ediyor  telif hakki var mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #434 : Aralık 12, 2014, 13:08:33 »
uvv arkadaşlar tamam durun bi :) acelemiz yok herkes olsun istiyorum bugun yine umut beyi bi rahatsız eder durum hakkında sizeler bilgi veririm durun :D galayane gelecek iş :)
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #435 : Aralık 12, 2014, 13:18:16 »
Aslında herkes güzelin peşinden koşuyor. Herkes aynı sonuca varmak istiyor, ama bireysel olarak takılınmaması gereken yerlere takılıyoruz :), tişört baskımızın forum ile hiçbir ilgisi yok(resmi olarak) hala bunu savunuyorum ve telif hakkı sorun olmayacağı düşüncesindeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #436 : Aralık 12, 2014, 13:35:42 »
Anlaşılan konumuz farklı yönlere gitmeye başlıyor. Herkez kendince haklıdır katılıyorum.
Gerekli araştırmayı hep beraber yapalım o zaman;
1- Hukukçu bir arkadaş ile görüşüp bilgi alalım
2- Marka patent tescil birimlerinden birine ulaşıp marka belirtmeden durumu izah edip bilgi alalım
3- Daha önce buna benzer yapılan işleri inceleyip sonuçlarının neler olduğunu paylaşalım
4- Tekstilci arkadaşlarda bu tarz konulara az çok vakıftır onlar ilede görüşüp sonuç çıkaralım
5- Fiyat çalışması ile ilgili farklı yerler ilede görüşelim
6- Kumaş kalitemizi belirleyelim ve numuneler isteyelim

Bilgileri toplayıp ona göre ortak bir karar alalım ve bence daha fazla tartışıp birbirimizi kırmayalım. Mutlaka hepimizin bir cevabı vardır ama önce bilgi edinelim ondan sonra yorumlayalım lütfen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #437 : Aralık 12, 2014, 14:27:54 »
@Hakan Öztürk (3676)  abi etiketini tesadüf okudum nedendir bilmiyorum :)

Arkadaşlar şimdi umut beyle yine görüştüm ve nispeten burada geçen konulardan bahsettim
(pazarda satılan formalar vs gibi bir anahtarlık örneği gibi)

aldığım cevap şu oldu mesela fener galata beşik formalarının da ucuzları var onlarıda firmalar toplatıp dava açıyorlar dedi. ancan bizim satış kar amacı gütmediğimizi kendimize yaptırdığımızı da ekledim.

Net cevap

Toyota'nın avukatından cevap bekliyoruz pazartesiden pazartesiye firmaya uğruyormuş bu pazartesiye kadar bekleyin lütfen diye özellikle üstüne basa basa söyledi. pazartesi konu netleşince mail atacağım size dedi zaten oda Trakyalı çıktı Babaeskiliymiş :) toprak yardım edecek bize inşallah olacak işimiz..

@Kadir Güneş (29236) arkadaşımında dedikleri mantıklı pazartesiye kadar araştırabilen araştırsın bende fiyat aldım zaten sizlerde alın pazartesiden sonra dananın kuyruğunu bir şekilde koparacağız

Bilginize;
Saygılarımla; Oktay...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #438 : Aralık 12, 2014, 14:44:24 »
Fason üretim yapan yerler bulalım :D Türkiye'nin kanayan yarası fason üretim.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 301700
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #439 : Aralık 12, 2014, 14:45:45 »
bende istiyorum 2 tane bir siyah bir beyaz  L(siyah) ve s(beyaz) beden..
please seat belts