0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09:00 - 18:00 Demirbaşım ilke. Çaya, kahveye, Yemeğe Hangisine istersen sıkıntı yok
Emre ERDOĞMUŞ- Large - Siyah
Ahmet ÇAKMAK-Midyum-Siyah
Eklenmiştir.
Selam abilerim çok güzel bi uygulama yapmışsınız lütfen beni ve eşimi de yazar mısınız listeye Oktay ÖZCAN XL- L olmak üzere toplam 2 adet siyah olursa iyi olur. ayrıca lütfen hesap numarası vs bi şey söyleyin yatıralım adresi kime veriyoruz onu da halledelim ve fiyatı nedir tüm sayfaları gezmedim yazılıysa affedin :S görmedim. özelden bilgi mesajı atabilirseniz sevinirim çok uzundur formlara girmediğimden unutmuşum atlamak istemem konuyu kimseye ve emeğe ayıp olmasın
Mehmet adet sayımız ne durumda?
51 kişi şuan abi
bende istiyorum.ama bedende şüpheliyim.fiyat belli olmadı sanırım.Murat COŞARBEDEN : LADET : 1 RENK : SİYAH
Şuan iyi gaza geldim Kaan KaraXL 1 siyah -1 beyaz Not:" fiyat çok fazla gelirse öğrenciye,birini iptal edebilir miyim?"
Tüm mesajları baştan itibaren okudum konunun olgunlaşmasını bekliyordum güzel iş çıkartılmış emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerEyüp Bozkurt 1 adet M siyah
Elinize, emeğinize sağlık.Ergün GÜRKAN Siyah Large 1, Beyaz Large 1 rica ediyorum.