0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben çok uzun zamandır siteye girmiyorum beni tanıyan arkadaşlar bilir zaten ben e-ticaret sitesi kurdum tekstil ürünleri satışı üzerine www.envarencok.com adresi bu tişört olayını bir yerlere sorduysanız ben hiç ortalığı karıştırmayayım ama sormadıysanız bana tarsarımı ile ilgili bilgileri siparis@envarencok.com adresine atarsanız fiyat ve tasarım konusunda size bilgi verebilirim
Pardon renk belirtmemisim siyah ve beyaz fiayta gore birer adet cogalabilir
1 adet siyah xl alabilirmiyim
Murat YANIK (Siyah 1 adet) XL
1 Ali Katma(1 beyaz 1 siyah )(kalıba göre xl-large)2 Ogün Cetinkaya(large)-fiyat makul oldukça nişanlımada alıcam araba resimli kendi istedi(small-medium)3 Yüksel Işık4 Onur Turan (Siyah/L/1--Beyaz/L/1)5 Mehmet Öztürk(L-XL -- Beyaz)6 Ayberk Çetin(medium)7 Eren Acar(medium-large)8 Onur Güney(large)9 Kadir Güneş (XL - XXL )10İlke Arslan11Hasan Hüseyin Özgür12Yaşar Akgün(??anlamadım)13Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14Okay Okşit15süleyman Ay(xl)-eşi ve çocukları(sayısı?)16Serkan Uygur(xl)17Özgür ÖLÇER(L)18Eren ACAR(M-L)19Ersan KARAGÜL (L Siyah/1+Beyaz/1) (Slimfit olursa XL Siyah/1+Beyaz/1)20Serkan Uygur (1 beyaz 1siyah) XL21 Murat YANIK (Siyah 1 adet) XL222 Hakan İŞGÖREN (1 adet beyaz 1 adet siyah) L
1adet beyaz bir adet siyah L beden kalip darsa XL benide eklermisiniz
yılbaşına kadar elimize ulaşacak mı bunlar ?
Organize eden arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum .....Ancak bir sorum var tişörler sıfır yaka mı olacak ? Polo yaka daha iyi ve kaliteli durmaz mı ?
1 Ali Katma(1 beyaz 1 siyah )(kalıba göre xl-large)2 Ogün Cetinkaya(large)-fiyat makul oldukça nişanlımada alıcam araba resimli kendi istedi(small-medium)3 Yüksel Işık4 Onur Turan (Siyah/L/1--Beyaz/L/1)5 Mehmet Öztürk(L-XL -- Beyaz)6 Ayberk Çetin(medium)7 Eren Acar(medium-large)8 Onur Güney(large)9 Kadir Güneş (XL - XXL )10İlke Arslan11Hasan Hüseyin Özgür12Yaşar Akgün(??anlamadım)13Ender Eruysal(large ve medium kalıba göre)14Okay Okşit15süleyman Ay(xl)-eşi ve çocukları(sayısı?)16Serkan Uygur(xl)17Özgür ÖLÇER(L)18Eren ACAR(M-L)19Ersan KARAGÜL (L Siyah/1+Beyaz/1) (Slimfit olursa XL Siyah/1+Beyaz/1)20Serkan Uygur (1 beyaz 1siyah) XL21 Murat YANIK (Siyah 1 adet) XL
arkadaşlar 3. Söyleyişim beni listeden çıkartın diye
Kardeşim liste değişti çıkarmıştır muhtemelen arkadaş
kesin liste hep sonda olmuyor mu bende öyle yazdım
Yok yok böyle zor oluyor diye excell ortamına alındı.
tamam ben haksızmışım sorry
Haksızsın demedim. durum böyle gelişti değerli kardeşim.